Sporta fani pareizo atbildi meklē ar «akmens, šķēres, papīrīts» palīdzību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sporta un erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu», kuru ik otrdienu plkst. 22:00 iespējams vērot lielāko personību kanālā Latvijā 360TV, savu erudīciju pārbaudīs īsteni sporta fani, kas pat gatavi izmantot dažādas burvestības, lai tik iecienītā komanda gūtu uzvaru. Taču kura no komandām uzvarēs šajā spēlē?

Vai sporta fani spēs demonstrēt tikpat labu sniegumu kā viņu iemīļotās sporta zvaigznes? Un vai taktika pareizo atbildi izvēlēties ar populārās spēles «akmens, šķēres, papīrīts» palīdzību sevi attaisnos?

Sportiski muzikālais jautājums, kas aicina nosaukt pilsētu, kurā notika Vasaras olimpiskās spēles, kuru oficiālā himna bija dziesma «Hand in hand», izrādīsies nebūt ne tik viegli atbildams. Pēc teju minūti ilgām pārdomām tas tomēr tiks pārfutbolēts pretiniekiem. Vai pareizā atbilde ir Barselona? Vai varbūt Seula?

Dalībniekiem būs jānosauc amerikāņu basketboliste, kura spēlē «TTT Rīga» sastāvā un savas karjeras laikā ir pārstāvējusi četrus WNBA klubus. Tiks izmantota papildiespēja un atklāti trīs atbilžu varianti. Vai tā ir Aiša Sazerlanda? Sidnija Kārtere? Vai varbūt Kristena Mena? Komandas dalībnieku vidū domas dalīsies, tāpēc atbildi izšķirs spēle «akmens, šķēres, papīrīts».

Spēlē izskanēs vēl kāds jautājums par Olimpisko spēļu muzikālo noformējumu – dalībniekiem būs jānosauc pilsēta, kurā notika Olimpiskās spēles un kuru oficiālā himna bija grupas «Muse» dziesma «Survival». Vai tā ir Pekina? Bet varbūt Londona? Noskaidro jau otrdien plkst. 22:00 kanālā 360TV sporta erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?».

Arī šoreiz lasītājiem piedāvājam pārbaudīt savas zināšanas un erudīciju par sportu, aizpildot testu:

Iepazīsti šīs nedēļas spēlētājus

Pirmajā komandā šodien startē Artis Kamals un Nauris Jansons. Artim sports ir bijis tuvs jau kopš bērnības. Viņš tik ļoti toreiz jutis līdzi Latvijas hokeja izlasei, ka laba rezultāta pieburšanai pie televizora uz grīdas licis hokejistu fotogrāfijas, grāmatas un dedzinājis sveces. Turpretim Nauris vienmēr bijis mērenāks sporta fans, bet drosmīgākais, ko viņš sporta dēļ darījis, - cēlies nakts vidū, lai skatītos Biedriņa un Porziņģa spēles. Arī Artim basketbols nav svešs, un 2016. gadā NBA jauno sezonu viņš nosauc par gada nozīmīgāko sporta notikumu, jo pirmo reizi NBA vēsturē līgā spēlē divi latvieši. Savus pretiniekus Artis un Nauris sola ieņemt no «flangiem», novēlot: «Lai uzvar labākais!»

Otrajā komandā spēlēs Eduards Ķikuts un Kristaps Berķis, kuri atzīst – par sportu viņi noteikti fano vairāk nekā par mūziku. Lai arī septiņu gadu vecumā, kad mamma izvirzījusi ultimātu – mūzikas skola vai sports –, Eduards priekšroku devis mūzikai, sports viņa sirdī ir bijis vienmēr. Savukārt Kristaps savulaik mucis prom no kora nodarbībām, lai tik ar draugiem uzspēlētu basketbolu. Eduards, kurš sporta dēļ ir pat reiz salauzis roku, par izcilākajiem atlētiem uzskata Martinu Dukuru un Lebronu Džeimsu. Savukārt, ja Kristapam būtu iespēja valdīt pār laiku, viņš klātienē noskatītos leģendāro Latvijas Baltkrievijas hokeja spēli, kas notika 2005. gada 13. februārī. Pretiniekiem Eduards un Kristaps novēl – piekāpties viņiem un labi pavadīt laiku!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu