Baltkrievija piedāvājusi Latvijai, Lietuvai un Ukrainai rīkot kopēju hokeja čempionātu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Baltkrievijas Hokeja federācija piedāvājusi saviem kolēģiem Latvijā, Lietuvā un Ukrainā rīkot kopējas nacionālās meistarsacīkstes, savas valsts medijiem pastāstījis Ukrainas komandas «Donbass» prezidents Boriss Koļesņikovs.

«Mūsu baltkrievu draugi piedāvājuši Ukrainas, Latvijas un Lietuvas hokeja federācijām aizvadīt kopēju čempionātu,» izteicies Koļesņikovs, atzīstot gan, ka pagaidām ir daudz neskaidrību, piemēram, lai saņemtu starptautisku atzīšanu, no katras valsts jābūt vismaz četriem klubiem. «Problēmas mūsu čempionātā ir jau pēdējos 25 gadus, tāpēc šāds starptautisks turnīrs varētu notikt.»

«Ukrainas, tāpat kā Baltkrievijas un Baltijas klubiem, ievērojami pieaugtu izdevumu, tāpēc pasākuma realizācijai nepieciešams savākt sponsorus,» stāstīja Koļesņikovs.

Kā zināms, Latvijas vienības ilgstoši spēlēja Baltkrievijas čempionātā, bet pēdējo reizi tā bija 2013.gadā.

Tāpat iepriekš Latvijas hokeja virslīgā spēlējušas Lietuvas un Igaunijas komandas, bet vēl pirms mēneša nesen ievēlētais Latvijas Hokeja federācija (LHF) prezidents Aigars Kalvītis atklāja, ka plānos ir atkal paplašināt virslīgu ar kaimiņvalstu komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu