«TTT Rīga» nodrošina dalību Eirokausa izslēgšanas turnīrā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Trešo uzvaru FIBA Eirokausa grupu turnīrā trešdien izcīnīja «TTT Rīga» basketbolistes, kas viesos ar 65:56 C apakšgrupas spēlē pieveica Krievijas komandu Novosibirskas «Dynamo».

Uzvarētājām teicamu sniegumu demonstrēja pieredzējusī Gunta Melbārde-Baško, kas izcēlās ar «double-double». Viņa guva 20 punktus un savāca 12 atlēkušās bumbas. Lietuvietes Ģiedres Paugaites kontā 17 punkti, bet Latvijas izlases basketboliste Ieva Krastiņa pievienoja 10 punktus.

«Dynamo» rezultatīvākā spēlētāja ar gūtiem 23 punktiem bija Tamāra Teitama.

Pirmais puslaiks noslēdzās neizšķirti (33:33), kas solīja intriģējošu mača otro daļu. Trešajā ceturtdaļā «TTT Rīga» guva par pieciem punktiem vairāk nekā pretinieces un ceturtajā desmitminūtē savu pārsvaru palielināja vēl vairāk, svinot trešo uzvaru piecās spēlēs.

Iepriekšējā spēlē Aigara Neripa vadītā «TTT Rīga» komanda ar rezultātu 60:83 «Electrum» olimpiskajā centrā Rīgā atzina Latvijas izlases garā gala basketbolistes Stambulas «Galatasaray» pārākumu.

C apakšgrupas kopvērtējumā «TTT Rīga» komanda pēc piecām kārtām ar astoņiem punktiem ieņem otro pozīciju. Pirmajā vietā ar tikpat iegūtiem punktiem un spēli rezervē ir «Galatasaray» vienība. Trešajā vietā esošā «Dynamo» nopelnījusi sešus punktus, bet «Canik» kontā ir par punktu mazāk, kas dod pēdējo, ceturto vietu.

Citā mačā «Galatasaray» ar 87:66 pieveica «Canik» vienību, līdz ar to nodrošinot dalību sacensību izslēgšanas spēlēs.

Grupu turnīra noslēdzošo spēli «TTT Rīga» aizvadīs 15. decembrī Turcijā pret latviešu saspēles vadītājas Elīnas Babkinas pārstāvēto Samsunas «Canik».

Nākamo kārtu jeb 1/16 finālu sasniegs katras apakšgrupas divas spēcīgākās komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu