UFC prezidents: Makgregora cīņa ar Meivezeru nenotiks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

UFC prezidents Dana Vaits paziņojis, ka cīņa starp īru Konoru Makgregoru un amerikāņu bokseri Floidu Meivezeru junioru nenotiks, vēsta «Yahoo Sports».

Ilgāku laiku presē klīst runas, ka 28 gadus vecais Makgregors varētu aizvadīt boksa maču ar karjeru noslēgušo Meivezeru, kurš savas karjeras laikā izcīnījis 49 uzvaras tikpat boksa cīņās.

Turklāt runas pieņēmās spēkā pēc tam, kad Kalifornijas štata sporta komisija Makgregoram piešķīra boksera licenci.

«Tas nenotiks,» komentējot iespējamo dueli, «Yahoo Sports» teica Vaits. Viņš pastāstīja, ka Īrijas cīkstonim ir līgumsaistības UFC un, ja Makgregors gribētu cīnīties ar Meivezeru, viņam būtu nepieciešama organizācijas atļauja.

Iepriekš Makgregors norādīja, ka ir gatavs tikties ar Meivezeru par 100 miljonu ASV dolāru lielu honorāru.

«Esmu ieguvis boksera licenci, un tagad kārta viņu solim. Kamēr es to saņēmu, Floida menedžeris sāka runāt, ka viņam par mani nav nekāda darīšana. Nu ko, man jau arī nav. Negribi cīnīties - nav problēmu,» vēl nesen Makgregora teikto citēja «Boxing Scene».

Pats Makgregors pēc savas pēdējās cīņas 12. novembrī pret amerikāni Ediju Alvaresu (28-5) paziņoja, ka tuvākajā laikā atgriezties ringā neplāno. Viņa ģimenē gaidāms pieaugums, un līdz tam sportists oficiālās cīņās piedalīties negrasās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu