Nosaukti KHL mēneša labākie hokejisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība ceturtdien paziņojusi novembra mēneša labākos spēlētājus.

Par labāko vārtsargu nosaukts Čeļabinskas «Traktor» vārtu vīrs Vasilijs Demčenko. Viņš sešās spēlēs palīdzēja tikt pie četrām uzvarām, atvairot 96,98% metienu un vidēji ielaižot 1,19 ripas.

Labākā aizsarga balvu izpelnījās Zahars Arzamacevs no Ufas «Salavat Julajev» vienības, kas desmit cīņās guva četrus vārtus, iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +5 un izdarīja 26 metienu pa vārtiem.

Tikmēr Sergejs Mozjakins (Magņitogorskas «Metallurg») tika nosaukts par labāko uzbrucēju. Pieredzējušais Mozjakins desmit spēlēs iekrāja 18 (10+8) rezultativitātes punktus. Mačā pret Podoļskas «Vitjaz» vienību Mozjakins guva savus 450. vārtus savas valsts čempionātā.

Savukārt labākā jaunā spēlētāja nosaukumu izpelnījās Dmitrijs Šuļeņins, kurš deviņos mačos izdarīja divas piespēles, nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +5 un veica astoņus spēka paņēmienus.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu