Skudram par tiesnešu «pasūtīšanu» divu spēļu diskvalifikācija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas «Torpedo» galvenajam trenerim Pēterim Skudram par tiesnešu nolamāšanu piešķirta divu spēļu diskvalifikācija.

Incidents notika sestdienas KHL regulārā čempionāta spēlē pret Minskas «Dinamo» vienību, kad Skudra aizsvilās par vienu no mača epizodēm un rupji nolamāja tiesnešus.

Mača arbitrs par šo izgājienu Skudram lika pamest spēlētāju soliņu un doties uz arēnas tribīnēm. Sestdienas mačs starp «Torpedo» un «Dinamo» komandām izcēlās ar lieliem asumiem, kā rezultātā abas vienības kopumā saņēma 115 soda minūtes.

Savukārt pirmdien kļuvis zināms, ka Skudram piemērota divu spēļu diskvalifikācija, kas viņam liks izlaist otrdienas izbraukuma maču pret Kazaņas «Ak Bars», kā arī ceturtdien gaidāmo dueli pret Ņižņekamskas «Ņeftehimik», kas arī gaidāms viesos. Tāpat speciālistam piespriests naudas sods.

Par identisku rīcību uz trīs mačiem diskvalificēts «Ņeftehimik» speciālists, skandālists Andrejs Nazarovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu