«Rīga» hokejisti atkārtoti pieveic Sanktpēterburgas «Dinamo»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Rīga" facebook.com

Latvijas kluba «Rīga» hokejisti Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) svētdien pieveica Sanktpēterburgas «Dinamo» komandu.

Latvijas vienības labā pa vārtiem šajā mačā guva Roberts Baranovskis, Frenks Razgals un Daniels Bērziņš.

Šī mača rezultāts tika atklāts otrajā trešdaļā, kad viesus no Sanktpēterburgas 26.minūtē vadībā izvirzīja Vadims Zeļenkovs. Tomēr šo spēli «Rīga» turpināja ar trim bezatbildes vārtiem. Vispirms otrā perioda izskaņā neizšķirtu panāca Baranovskis, bet noslēdzošajā trešdaļā izcēlās Razgals un Bērziņš, tādējādi nodrošinot rīdziniekiem otro uzvaru divu dienu laikā.

Latvijas komandas vārtsargs Gustavs Dāvis Grigals šajā mačā atvairīja 25 no 26 sāncenšu metieniem.

Abas vienības savā starpā turpat Piņķos tikās jau sestdien, kad uzvaru ar 5:3 izcīnīja rīdzinieki, pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Nākamnedēļ «Rīga» vienībai sāksies četru spēļu izbraukuma sērija, kur būs jātiekas ar Čehovas «Ruskije vitjazi» un Maskavas «Spartak» vienībām.

LETA jau ziņoja, ka novembra sākumā AS «Dinamo Rīga» padome izvērtēja «Rīga» komandas sniegumu MHL čempionāta 22 spēlēs, kad tika izcīnīti vien trīs panākumi, atzīstot to par neapmierinošu. Vadība lēma, ka komandas galvenā trenera amatā atgriežas Ozoliņš, kurš komandu vadīja arī iepriekšējās divās sezonās, savukārt Aleksandrs Ņiživijs, kurš bija galvenais treneris šajā sezonā, tika pazemināts par Ozoliņa palīgu.

Turnīra tabulā «Rīga» ar 21 punktu 30 mačos ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma priekšpēdējo vietu 15 komandu konkurencē. Tikmēr Sanktpēterburgas «Dinamo» komanda ar ar 41 punktu 28 mačos ir šīs konferences devītajā vietā.

«Rīga» pagājušās sezonas MHL regulārajā čempionātā Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņēma sesto vietu starp astoņām komandām, «play-off» turnīram nekvalificējoties.

Pirms tam piecas sezonas pēc kārtas «Rīgas» komanda spēja sasniegt izslēgšanas turnīru.

Jaunajā MHL sezonā līgā spēlē 31 komanda no Krievijas, Kazahstānas un Latvijas. Spēlējot vienīgi ar Rietumu konferences komandām, «Rīgas» hokejisti regulārajā čempionātā aizvadīs 56 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu