Diskvalifikācija divu alu dēļ un citi vēsturiski notikumi sportā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sporta un erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu», kuru ik otrdienu plkst. 22:00 iespējams vērot lielāko personību kanālā Latvijā 360TV, šoreiz pulcējušies īsti sporta fani, kuri, kā paši atzīst, mēdz negulēt pat 38 stundas no vietas, lai sekotu līdzi savu iecienīto sportistu sniegumam sacensībām.

Spēlē viņiem būs jāpierāda savas zināšanas gan basketbola lauciņā un jāpasaka, cik reizes VEF Rīga ir kļuvuši par Latvijas čempioniem, gan jāapliecina erudīcija olimpiskajā sportā. Dalībniekiem būs jānosauc sporta veids, kurā pirmo reizi par alkohola lietošanu pirms sacensībām tika diskvalificēts bronzas medaļas ieguvējs, kā arī jāatbild uz citiem tikpat āķīgiem jautājumiem.

30 punkti uz spēles tiks likti jautājumā par kādu latviešu sportistu, kurš ir trīskārtējs pasaules čempions speciālajā slalomā. 2013. gadā viņš uzstādīja Ginesa rekordu 100 konusu distancē, to veicot 19.41 sekundē. Vai dalībnieki spēs nosaukt šā sportista uzvārdu? Laiks ritēs neapturami, un atbilde tiks pateikta pēdējās sekundēs. Taču vai tā būs īstā?

50 punktu vērts jautājums būs par olimpisko vēsturi un 1968. gadu, kad Mehiko pirmo reizi tika veikta dopinga kontrole. Tās dēļ bronzas medaļu atņēma zviedram Hansam Gunāram Liljenvalam, kurš pirms starta bija izdzēris divus alus. Kurā sporta veidā viņš startēja? Šis jautājums tiks pārfutbolēts pretinieku komandai, bet vai viņi zinās pareizo atbildi?

Jautājumu par Latvijas basketbola līgu dalībnieki saņems no paša VEF Rīga galvenā trenera Jāņa Gailīša. Vai viņi zinās, cik reizes VEF Rīga kļuvuši par Latvijas čempioniem? Noskaidro pareizo atbildi jau otrdien plkst. 22:00 kanālā 360TV sporta erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?»

Iepazīsti šīs nedēļas spēlētājus

Pirmajā komandā spēlēs brāļi Romanovski – Jānis un Māris. Jānis ir fotogrāfs, un viņa mīļākais sporta veids ir futbols. Šajā spēlē Jānis paļausies uz brāli, kurš solās izmantot visus savu zināšanu trumpjus. Ja būtu iespēja pagriezt laiku atpakaļ, Māris gribētu mainīt sporta dzīvi pasaulē un Latvijas basketbola komandu 2013.gadā aizsūtītu uz pasaules čempionātu. Savukārt brālis Jānis uz pasaules čempionātu sūtītu pašmāju handbola izlasi.

Pretinieku komandā startē loģistikas speciālists Mārtiņš Bergmanis un tehniskā direktora asistents Miķelis Reinfelds. Mārtiņš solās «ātri atbildēt uz kategorijām, tādējādi cenšoties iegūt pietekami lielu pārsvaru jau sākumā, lai pretinieki panervozē un, iespējams, pieļauj kļūdas». Savukārt Miķelis tikmēr labprāt apmainītos lomām ar Deividu Bekhemu. Pretiniekiem abi puiši novēl veiksmi, jo «to viņiem noteikti vajadzēs!» Piedāvājam ekskluzīvu ieskatu raidījumā un jautājumos, kas dalībniekiem sagādās īpašas grūtības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu