Ronaldu ar «hat-trick» nodrošina «Real» uzvaru Madrides derbijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu sestdien guva trīs vārtus, nodrošinot Madrides «Real» komandas pārliecinošu uzvaru ar 3:0 (1:0) spēlē pret citu Spānijas galvaspilsētas klubu «Atletico».

Iepriekšējās sezonas UEFA Čempionu līgas fināla atkārtojumā Ronaldu rezultātu atklāja 23.minūtē, bet otrajā puslaikā guva vēl divus vārtus, izceļoties cīņas 71. un 77. minūtē. Otros vārtus spēlē Ronaldu guva ar 11 metru soda sitienu.

Līdz ar to Ronaldu Madrides futbola grandu derbijos tagad «Atletico» vārtsargus ir pārspējis 18 reizes, labojot leģendārā Alfredo di Stefano savulaik iespēto.

«Real» Spānijas čempionāta spēlēs «Atletico» nebija uzvarējuši jau trīs gadus, taču sestdien šī sērija beidzās. Zīmīgi, ka «Atletico» vietējā čempionātā aizvada ļoti nesekmīgu posmu, jo piedzīvoja trešo zaudējumu pēdējos četros mačos.

Madrides «Real» uzvaru izcīnīja par spīti tam, ka komandai nevarēja palīdzēt seši svarīgi spēlētāji, jo laukumā nedevās Serhio Ramoss, Pepe, Kasemiru, Tono Kross, Alvaro Morata un Karims Benzemā.

«Real» ar šo uzvaru nostiprināja savu līderpozīciju turnīra tabulā, jo tuvākā sekotāja «Barcelona» savā laukumā aizvadīja neizteiksmīgu spēli un nocīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar «Malaga» vienību.

Katalonijas klubs nespēja izcīnīt uzvaru pat par spīti tam, ka «Malaga» spēli pabeidza deviņu vīru sastāvā. Cīņas 69.minūtē sarkano kartīti saņēma Djego Lorente, bet spēles beigās no laukuma tika noraidīts arī Huans Karloss.

«Barcelona» komandai šajā mačā nevarēja palīdzēt saslimušais Lionels Mesi, bet urugvajietis Luiss Svaress maču izlaida iepriekš sapelnīto brīdinājumu dēļ.

Vēl vienā mačā «Sevilla» viesos ar 3:2 (1:2) uzvarēja Lakorunjas «Deportivo». Seviljas vienība spēles 42. minūtē nonāca iedzinējos ar 0:2, taču līdz puslaika beigām rezultātu spēja samazināt, bet pēc tam iesita vēl divus vārtus.

Čempionāta kopvērtējumā līdere ar 30 punktiem 12 mačos ir Madrides «Real» komanda, kas tagad par četriem punktiem apsteidz «Barcelona». Savukārt vēl divi punkti mazāk ir «Sevilla» rēķinā, bet ceturto vietu ar 22 punktiem ieņem «Villarreal», kas ir aizvadījusi 11 mačus. Tikmēr «Atletico» ir piektā ar 21 punktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu