Enrike: Mesi vēl daudzus gadus spēlēs «Barcelona» komandā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Spānijas futbola granda «Barcelona» spilgtākā zvaigzne Lionels Mesi vēl daudzus gadus spēlēs katalāņu vienībā, uzskata komandas galvenais treneris Luiss Enrike.

Mesi pašreizējais līgums ar «Barcelona» beigsies pēc 18 mēnešiem. Abas puses ir sākušas sarunas par jaunu vienošanos, taču nesen spāņu laikraksts «Marca» vēstīja, ka sarunas nevedas tik raiti. Medijs pat pieļāva iespēju, ka Mesi varētu pārcelties uz Anglijas klubu Mančestras «City», kuru trenē bijušais Barselonas kluba treneris Hoseps Gvardiola.

«Domāju, ka Mesi vēl daudzus gadus spēlēs Barselonā. Tas būtu cēli, ja viņš, kurš savu dzimteni pameta agrā jaunībā ar lielām cerībām, savu karjeru noslēgtu kā visu laiku labākais futbolists klubā, kas viņam deva iespēju. Manā skatījumā tas būtu kā pasaka,» teica Enrike.

Šobrīd 29 gadus vecais Mesi «Barcelona» galveno komandu pārstāv kopš 2004.gada un šajā laikā kluba rindās ir guvis 500 vārtus.

«Barcelona» oktobrī uz pieciem gadiem pagarināja līgumu ar citu savu zvaigzni brazīlieti Neimaru un turpina sarunas par jaunu piecu gadu vienošanos arī ar urugvajieti Luisu Suaresu.

Sestdien Barselonas komanda savā laukumā uzņems «Malaga» vienību, bet mājiniekiem traumu dēļ nevarēs palīdzēt Andress Injesta un Samiels Umtiti, kamēr Suaress spēlē nevarēs piedalīties diskvalifikācijas dēļ. Tiesa, paredzams, ka laukumā varēs atgriezties Herards Pikē un Hordi Alva.

Tāpat sestdien notiks Madrides derbijs, kurā «Atletico» uzņems «Real» futbolistus.

«Vēlētos, lai abas komandas zaudē,» komentējot vēlamo Madrides derbija iznākumu, teica Enrike.

Pirms 12.kārtas spēlēm Spānijas čempionāta kopvērtējumā līderpozīciju ieņem «Real», kas tikusi pie 27 punktiem, 25 punkti ir «Barcelona» rēķinā, «Villarreal» futbolisti guvuši 22 punktus, bet par punktu mazāk ir «Atletico» kontā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu