Bertānam septiņi punkti; «Spurs» turpina uzvaru sēriju viesos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Ceturto uzvaru pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā ceturtdienas rīta pusē (Latvijas laiks) izcīnīja Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio «Spurs» komanda, kas ar 110:105 viesos apspēlēja Sakramento «Kings».

24 gadus vecais Bertāns laukumā pavadīja nepilnas 17 minūtes, kuru laikā guva septiņus punktus (1p. 1/2, 3p. 2/5), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja divus pretinieku metienus, trīsreiz pārkāpa noteikumus un spēli pabeidza ar +/- lietderības koeficientu 3.

«Spurs» uzvarēja sesto no sešām spēlēm pretinieka laukumā šajā sezonā.

Uzvarētājiem rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 24 punktiem bija pieredzējušais spānis Pau Gasols, viņam arī deviņas atlēkušās bumbas. Lamarkuss Oldridžs pievienoja 21 punktu, bet Kavai Lenarda kontā 20 punkti.

Bertāns bija rezultatīvākais no spēlētājiem, kuri devās laukumā no rezervistu soliņa.

«Kings» rindās 26 punktus guva, 17 bumbas savāca un 6 rezultatīvas piespēles veica Demarkuss Kazinss, bet 15 Meta Bārnsa rēķinā.

Spēli klātienē «Golden 1 Center» noskatījās 17 608 skatītāji.

Tikmēr citā spēlē Kristaps Porziņģis izcēlās ar gūtiem 35 punktiem (karjeras rekords), palīdzot Ņujorkas «Knicks» ar rezultātu 105:102 savā laukumā pieveikt Detroitas «Pistons».

Nākamo maču «Spurs» aizvadīs pēc divām dienām, kad izbraukumā spēkiem mērosies ar Losandželosas «Lakers».

Grega Popoviča vadītā Sanantonio komanda ar 12 spēlēs gūtām deviņām uzvarām ir trešā spēcīgākā komanda Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu