Nedēļas nogalē «O-Sands» smiltīs risināsies «Optibet Skanstes kauss»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SEDAT SUNA / EPA

Sestdien, 19. novembra vēlā vakarā Elektrum OC pludmales volejbola laukumos «O-Sands» norisināsies «Optibet Skanstes kauss» pludmales volejbolā. Turnīra ietvaros pirmo reizi tiks aizvadīta paraugspēle, kurā dalību jau apstiprinājuši Latvijas vadošie pludmales volejbolisti, kā arī viens no ātrākajiem latviešiem uz četriem riteņiem Reinis Nitišs. Visus paraugspēles dalībniekus organizatori pagaidām neatklāj, solot īpašus pārsteigumus.

Pulksten 22.00 startēs «Optibet Skanstes kauss» jauktajām komandām, kurā aicinātas pieteikties komandas trīs spēlētāju sastāvā (2+1). Dalības maksa 24 EUR no komandas, pieteikumi jāsūta uz info@o-sands.lv.

Organizatori iesaka pieteikšanos neatlikt uz pēdējo brīdi, jo turnīrs spēs uzņemt tikai 24 komandas. Pieteikumu iesūtīšanas beigu termiņš - piektdiena, 18. novembris, plkst. 22:00.

Līdzīgi kā citus gadus, turnīra dalībniekus, kā arī komandu atbalstītājus tribīnēs gaida dažādi pārsteigumi, konkursi un balvas. Ierasti šim turnīram tiek solīts arī īpašs atklāšanas šovs ar uguns efektiem. Tāpat visu vakaru spēlēs dīdžejs no «Just».

Turnīra dalībnieki tikmēr smiltīs cīnīsies par īpaši šim pasākumam veidotām piemiņas balvām. Savu klātbūtni pasākumā apstiprinājis arī Latvijas Volejbola federācijas prezidents Atis Sausnītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu