Sanmarīno vēlas Millera atvainošanos par nievājošiem izteikumiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Sanmarīno amatpersonas pieprasījušas Vācijas futbola izlases uzbrucēja Tomasa Millera atvainošanos par izteikumiem saistībā ar šīs valsts futbola izlases varēšanu.

Vācija piektdien 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē viesos ar 8:0 pieveica Sanmarīno, bet pēc mača Millers pretiniekus nosauca par amatieriem, pret kuriem spēlējot ir liels risks gūt traumas.

Sanmarīno tūrisma un sporta sekretārs Teodoro Lonfernīni pieprasījis formālu Millera atvainošanos, savukārt šīs valsts olimpiskā komiteja uzskaitījusi desmit iemeslus, kāpēc šādām spēlēm jānotiek, norādot, ka «vāciešiem nepieder futbols».

«Vācija ir pasaules čempione, taču viņi nav pasaules meistari,» uzsvēris Lonfernīni, kurš vēlas, lai Millers atvainotos.

Zīmīgi, ka līdzīgās domās par Sanmarīno izlasi bija arī Minhenes «Bayern» kluba vadītājs Karls Haincs Rumenige, kurš uzskata, ka Sanmarīno izlasei nav nekā kopīga ar profesionālo futbolu.

Millers, kurš šosezon «Bayern» rindās vēl nav guvis vārtus bundeslīgas spēlēs, pret Sanmarīno aizvadīja visu maču, tomēr arī tajā ar precīzu sitienu neizcēlās.

Sanmarīno izlasē pārsvarā spēlē amatieri, kuri ar futbolu nodarbojas no darba brīvajā laikā.

Šajā Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā Sanmarīno četrās spēlēs ir cietusi četrus zaudējumus ar kopējo vārtu attiecību 1:17. Tā ar 0:1 zaudēja Azerbaidžānai, ar 0:4 atzina Ziemeļīrijas un ar 1:4 Norvēģijas pārākumu.

Tikmēr Vācija ar maksimāli iespējamiem 12 punktiem ir C apakšgrupas līdere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu