Garo distanču skrējējs Žolnerovičs izaicina Ščerbatihu zaudēt ar cieņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sagaidot Latvijas Valsts svētkus, sporta un erudīcijas spēle «Vai zini vairāk par Kreipānu», kuru ik otrdienu plkst. 22:00 iespējams vērot lielāko personību kanālā Latvijā 360TV, tiks aizvadīta uz īpaši patriotiskas nots. Tajā piedalīsies izcili sportisti, kuru sasniegtie rekordi joprojām nav pārspēti. Pirmajā komandā startēs olimpieši – svarcēlājs Viktors Ščerbatihs, kā arī basketboliste Liene Jansone. Viktors Ščerbatihs Olimpiskajās spēlēs ir piedalījies četras reizes – no Atēnām viņš mājās pārvedis sudraba medaļu, bet no Pekinas Olimpiskajām spēlēm – bronzu. Savukārt viņa komandas biedrene Liene Jansone startējusi Latvijas delegācijas sastāvā Pekinas Olimpiādē. Liene atzīst, ka Olimpiskās spēles ir neiztrūkstoša viņas ģimenes tradīcija, jo visi kopā seko līdzi ne tikai sportistu sniegumam spēlēs, bet arī krāšņajai atklāšanas ceremonijai. Olimpiešu komanda par svarīgāko sporta notikumu sauc Rio olimpiskās spēles, bet pretiniekiem saka: lai uzvar labākais!

Otrajā komandā apvienojušies rekordisti – šobrīd biznesa un personības attīstības trenere Vineta Ikauniece-Ozoliņa, kuras rekordi skriešanā vēl joprojām nav pārspēti, kā arī garo distanču skrējējs un rekordists Valērijs Žolnerovičs. Valērijs atklāj, ka viņu iedvesmo Jeļena Prokopčuka un Aigars Fadejevs. Savukārt ja būtu iespēja laiku pagriezt atpakaļ, Vineta labprāt vērotu vācu rekordistes Maritas Kohas startus 400 metros. Pretiniekiem Vineta vēl humora izjūtu, bet Valērijs aicina «zaudēt ar cieņu»! Piedāvājam ekskluzīvu ieskatu raidījumā un jautājumos, kas dalībniekiem sagādās īpašas grūtības.

Niecīgas likmes – vien 20 punkti - tiks liktas uz jautājumu par kino vēsturi. Vinetai Ikauniecei-Ozoliņai un Valērijam Žolnerovičam jānosauc 1930. gada filma, kurā bijušais Latvijas rekordists augstlēkšanā un desmitcīņā Voldemārs Dimza atveidojis galveno lomu. Vai svētku laiks un raidījuma vadītāja Gustava Terzena palīdzība uzvedinās komandas biedrus uz pareizo atbildi?

Viktoram Ščerbatiham un Lienei Jansonei būs jānosauc pilsēta, kurā pašreizējais LOK ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers kopā ar Dimantu Krišjāni, Artūru Garonski, Dzintaru Krišjāni un Juri Bērziņu izcīnīja olimpisko sudraba medaļu akadēmiskajā airēšanā. Vai tu tieši tāpat kā Viktors domā, ka tā bija Maskava? Noskaties video un uzzini pareizo atbildi!

Turpretim jautājumu par filmu «Mans draugs nenopietns cilvēks» un galvenā varoņa dēliem, kurus atveido Jānis un Valdis Liepiņi, Vineta Ikauniece un Valērijas Žolnerovičš piespēlēja pretiniekiem. Vai Viktors Ščerbatihs un Liene Jansone zinās sporta veidu, kurā jaunākais no dēliem – Valdis 1997. gadā kļuva par Latvijas amatieru čempionu? Noskaidro pareizo atbildi jau otrdien plkst. 22:00 kanālā 360TV sporta erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu