«Best4Sport TV» piedāvā plašāko pašmāju un pasaules basketbola TV saturu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Lattelecom» televīzija sadarbībā ar «Best4Sport TV» piedāvā Latvijā līdz šim plašāko pašmāju un pasaules basketbola TV saturu, kas papildināts ar tiešraidēm un raidījumiem latviešu valodā. Lai atzīmētu šo notikumu, uz prognožu spēli pulcējās basketbola personības Jānis Blūms, Kristaps Dārgais, Gundars Vētra, Jānis Gailītis un citi.

«Best4Sport TV» kanāls basketbola faniem nodrošina tiešraides no NBA, Olybet LBL, VTB, ACB, FIBA Europe Cup Woman un FIBA Čempionu līgas spēlēm, kurās iespējams sekot līdzi gan Latvijas komandu, gan spēlētāju gaitām. Papildus «Lattelecom» televīzijā ekskluzīvi pieejams arī NBA TV kanāls.

«Latvijas basketbolistu sasniegumi ir izpelnījušies lielu, starptautisku uzmanību, tāpēc izvirzījām sev mērķi – nodrošināt Latvijas faniem līdz šim nebijušu iespēju – vienā televīzijā sekot līdzi šobrīd labākajiem latviešu basketbolistiem visā pasaulē. Vēl vairāk, esam radījuši izklaides platformu «Shortcut», kas ļauj šim saturam piekļūt arī no datora, telefona vai planšetes, tādējādi kļūstot neatkarīgam no savas atrašanās vietas,» skaidro «Lattelecom» pārstāvis, Media 360 izpilddirektors Kaspars Ozoliņš.

«Īpašu uzmanību esam veltījuši «Best4Sport TV» attīstībai. Papildus unikālajam saturam mums bija būtiski nodrošināt spēļu komentēšanu un autorraidījumus, kuros tiekamies ar mūsu sportistiem un pārspriežam aktuālos sporta notikumus,» norāda Artūrs Šēnhofs, «Best4Sport TV» kanāla personība.

«Paveiktais, manuprāt, ir ideāli. Ir daudz līgu, kurās spēlē mūsu basketbolisti, tāpēc iespēja sekot viņu gaitām vērtējama atzinīgi. Turklāt ērti pieejamais un kvalitatīvais sporta saturs veicina basketbola popularizēšanu,» saka VEF Rīga kapteinis Jānis Blūms.

Pirmais Latvijas NBA līgas spēlētājs Gundars Vētra norāda, ka par labu spēlētāju var kļūt, ja ir kāds elks, kam līdzināties: «Manā laikā nevarēja redzēt visu, ko gribētos, līdz ar to arī mācīties tik daudz kā šodien. Iespēja regulāri TV ekrānā sekot saviem favorītiem var palīdzēt profesionālai izaugsmei.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu