Putniņai 17 punkti un 17 atlēkušās bumbas uzvarētā Turcijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas izlases basketboliste Aija Putniņa sestdien guva 17 punktus un savāca 17 atlēkušās bumbas Turcijas čempionāta spēlē, kaldinot «Stambulas Universitātes» komandas uzvaru.

Stambulas komanda viesos ar rezultātu 66:62 (20:5, 10:17, 19:21, 17:20) pārspēja Osmanijes «Genclik» vienību.

Putniņa šajā spēlē laukumā bija 37 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā iemeta sešus no 12 divpunktu metieniem un piecus no septiņiem soda metieniem, bet aizmeta garām vienu tālmetienu, tiekot pie 17 punktiem.

Tāpat latvietes kontā 17 atlēkušās bumbas, viena piespēle, divas pārtvertas bumbas, viena kļūda un viena piezīme.

Ar 17 punktiem latviete bija rezultatīvākā savā komandā, bet pretiniecēm ar 25 punktiem atzīmējās 2013.gada Sieviešu Nacionālās basketbola līgas (WNBA) čempione Tešona Rodžersa.

LETA jau vēstīja, ka Kristīne Vītola sestdien guva astoņus punktus un savāca sešas bumbas zem groziem, palīdzot Stambulas «Galatsaray» tikt pie ceturtās uzvaras četrās Turcijas čempionāta spēlēs.

«Galatasaray» savā laukumā ar rezultātu 83:63 (16:22, 25:6, 17:20, 25:15) pārspēja Adanas «Botaš», kurai vasarā pievienojās Zane Teilāne, tomēr šosezon nav vienības sastāvā.

Vītola šajā mačā iemeta četrus no septiņiem divpunktu metieniem, gūstot astoņus punktus. Tāpat viņa šajā mačā savāca sešas bumbas zem groziem, bloķēja vienu metienu, pārtvēra vien bumbu, pieļāva divas kļūdas un nopelnīja trīs piezīmes.

Ar 23 punktiem «Galatasaray» rindās rezultatīvākā bija Marija Popova.

«Galatasaray» jauno sezonu sākusi ar septiņām uzvarām septiņās spēlēs, bez četriem panākumiem Turcijas čempionātā tiekot pie trim uzvarām Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirokausa trīs mačos.

Turcijas čempionāta kopvērtējumā četras uzvaras četros mačos ir «Galatasaray» kontā, kamēr trīs panākumus guvusi «Stambulas Universitātes» komanda. Viens panākums četrās cīņās ir «Botaš» vienībai, kamēr Elīnas Babkinas pārstāvētā Samsunas «Canik» piedzīvojusi neveiksmes visās trijās aizvadītajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu