«Rīgas» hokejisti Ronalda Ozoliņa atgriešanās mačā izcīna uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Rīga" facebook.com

«Rīgas» hokejisti Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē sestdien viesos ar 3:2 (0:0, 2:1, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Balašihas MVD komandu, sarūpējot galvenajam trenerim Ronaldam Ozoliņam uzvaru viņa atgriešanās mačā un pārtraucot desmit zaudējumu sēriju.

Uzvaras vārtus rīdziniekiem guva Gatis Sprukts.

Pirmajā periodā komandas iztika bez vārtu guvumiem, bet otrās trešdaļas piektajā minūtē Frenks Razgals izvirzīja vadībā viesus. Tiesa, pēc pusotras minūtes pretinieki panāca izlīdzinājumu, bet perioda vidū Kristaps Zīle vēlreiz panāca vadību Rīgas komandai.

Trešās trešdaļas piektajā minūtē MVD vēlreiz izlīdzināja rezultātu, bet līdz perioda beigām vārti netika gūti, tādējādi bija jāaizvada pagarinājums. Divas minūtes pirms papildlaika beigām Sprukts guva vārtus, sarūpējot rīdziniekiem uzvaru.

LETA jau vēstīja, ka AS «Dinamo Rīga» padome izvērtēja «Rīga» komandas sniegumu MHL čempionāta 22 spēlēs, atzīstot to par neapmierinošu un atbrīvojot Aleksandru Ņiživiju no amata, bet turpmāk šis speciālists pildīs asistenta pienākumus, jo galvenā trenera postenī atgriezies Ozoliņš.

Turnīra tabulā «Rīga» ar desmit punktiem 23 mačos ieņem pēdējo, 15., vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, bet MVD ar 22 punktiem ir 11.pozīcijā.

«Rīga» pagājušās sezonas MHL regulārajā čempionātā Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņēma sesto vietu starp astoņām komandām, «play-off» turnīram nekvalificējoties.

Pirms tam piecas sezonas pēc kārtas «Rīgas» komanda spēja sasniegt izslēgšanas turnīru.

Jaunajā MHL sezonā līgā spēlē 31 komanda no Krievijas, Kazahstānas un Latvijas. Spēlējot vienīgi ar Rietumu konferences komandām, «Rīgas» hokejisti regulārajā čempionātā aizvadīs 56 spēles

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu