Ronaldu pirms spēles pret Latviju pagarinās līgumu ar Madrides «Real»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Portugāļu futbola superzvaigzne, gatavojoties Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlei pret Latviju, pirmdien oficiāli līdz 2021.gadam pagarinās vienošanos ar Spānijas komandu Madrides «Real».

Kā pavēstījusi vienība, svinīgā līguma pagarināšana notiks pirmdien. Ronaldu karjeras laikā trīs reizes nosaukts par pasaules labāko futbolistu un ir galvenais pretendents uz titulu arī šogad, jo palīdzēja Madrides komandai uzvarēt UEFA Čempionu līgā, bet ar Portugāli triumfēja Eiropas čempionātā.

Par gaidāmo līguma pagarināšanu jau iepriekš svētdien izteicās «Real» komandas galvenais treneris Zinedins Zidāns. 2021.gadā portugālis būs jau 36 gadus vecs, bet līdzšinējais viņa līgums būtu noslēdzies 2018.gadā.

Pēc žurnāla «Forbes» datiem Ronaldu ir 2016.gada pelnošākais sportists pasaulē. Tāpat viņš šo titulu vairākkārt ieguvis arī iepriekš.

«Viņam ir jābeidz karjera šeit,» teica Zidāns. «Krištianu ir unikāls saistībā ar to, ko paveicis un ko joprojām dara.»

Zidāns karjeru Madrides «Real» komandā noslēdza 2006.gadā, kad tajā bija aizvadījis piecus gadus.

«Viņa sapnis ir noslēgt karjeru šeit. Esmu laimīgs, ka viņš var pagarināt līgumu un pabeigs karjeru baltajā kreklā, kā es to izdarīju pirms ilga laika,» teica francūzis.

Ronaldu, pārstāvot Madrides komandu, 360 spēlēs izcēlies ar 371 precīzu sitienu. Viņš «Real» pievienojās pirms septiņiem gadiem, pārnākot no Mančestras «United» vienības.

Ronaldu pirmo titulu kā pasaules labākais futbolists 2008.gadā ieguva vēl Mančestras «United» sastāvā, bet 2013. un 2014.gadā viņš to paveica jau Madrides «Real» rindās. Kopā ar Spānijas komandu viņš divas reizes triumfējis UEFA Čempionu līgā, ieguvis divus Spānijas Karaļa kausus, bet reizi uzvarējis nacionālajā čempionātā.

Pēc šīs nedēļas nogales spēlēm nacionālajos čempionātos sāksies valstsvienību pārtraukums, bet Portugāles izlasi jau 13.novembrī savā laukumā gaida duelis ar Latviju.

Tieši pirms nedēļas Madrides «Real» līdz 2022.gadam pagarināja līgumu ar velsiešu pussargu Geretu Beilu, turklāt Madrides klubs par jauniem kontraktiem vienojies arī ar Luku Modriču, Toniju Krosu un Lukasu Vaskesu. Zīmīgi, ka vienībai drīzumā būs jāizcieš gadu ilgs transfēru aizliegums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu