Gvardiola: Pirmo reizi apspēlējām pasaules labāko komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Ambiciozā Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras «City» galvenais treneris Hoseps Gvardiola pēc uzvaras (3:1) pār savu kādreizējo komandu «Barcelona» no Spānijas pauda gandarījumu un pretinieci nosauca par pasaules labāko vienību.

«Viņi aizvadīja fantastiskas 30 minūtes, kuru laikā mums bija daudz problēmu. Mūsu pirmais vārtu guvums ļoti palīdzēja,» UEFA mājas lapā citēts Gvardiola. «Otrajā puslaikā izveidojām daudz pretuzbrukumu. Esmu ļoti gandarīts par komandu, visiem puišiem - mēs pirmo reizi apspēlējām pasaules labāko komandu.»

Abu komandu pirmā riņķa spēlē Spānijā ļoti pārliecinošu uzvaru ar 4:0 izcīnīja «Barcelona» komanda.

Katalonijas vienībai šajā mačā nevarēja palīdzēt vairāki pamatsastāva spēlētāji. Savainojumus dziedē Hordi Alba, Herards Pikē, Žeremijs Matjē un kapteinis Andress Injesta.

«Pirmajās 40 minūtēs spēlējām teicami. Pretinieka vārtu guvums mums kļuva par triecienu, pēc kura pieļāvām kļūdas. Taisnību sakot, «City» komanda mūs piespieda kļūdīties vairāk nekā parasti. Tagad koncentrēsimies mērķim uzvarēt divās atlikušajās grupu turnīra spēlēs,» sacīja «Barcelona» galvenais stratēģis Luiss Enrike.

Spānijas vienības labā vienīgos vārtus guva argentīnietis Lionels Mesi, kamēr Mančestras rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās vācu pussargs Ilkajs Gindogans un vienu reizi precīzi sita beļģis Kevins de Broine.

Šī «City» komandai bija pirmā uzvara sešās savstarpējās spēlēs.

Turnīra tabulas C apakšgrupas kopvērtējumā līdere pēc četrām kārtām ar deviņiem punktiem ir «Barcelona», «City» komandai ir septiņi punkti, ar četriem seko Menhengladbahas «Borussia», bet ceturtajā vietā ar diviem punktiem ierindojas Glāzgovas «Celtic».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu