«Knicks» līderis: Man nav problēmu dalīties ar bumbu un to piespēlēt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» līderim Karmelo Entonijam neesot problēmu dalīties ar bumbu un dot piespēles, lai komandai būtu lielākas iespējas tikt pie uzvarām, izteicās spēlētājs.

Šīs sezonas pirmajos divos mačos «Knicks», kas starpsezonā sastāvama piesaistīja tādus basketbolistus kā kādreizējo līgas vērtīgāko spēlētāju Deriku Rouzu, Žoakimu Noā, Brendonu Dženingsu un Kortniju Lī, tikusi pie vienas uzvaras, kas tika gūta sestdien pret Memfisas «Grizzlies».

Savukārt otrdien «Knicks» viesosies pie Detroitas «Pistons», kas trīs spēlēs guvusi divas uzvaras.

Mačā pret Memfisas komandu, kurā «Knicks» spēlēja krietni veiksmīgāk nekā pirmajā spēlē pret čempioni Klīvlendas «Cavaliers», Entonijs atzīmējās ar 20 punktiem, sešām bumbām zem groziem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

«Nesūdzos par to, ka man jādalās ar bumbu, par to es nebēdājos. Ar prieku spēlēju ar puišiem, kuri prot kontrolēt mača gaitu un veidot sadarbības,» prestižais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN citē Entonija teikto.

Eksperti pirms sezonas norādīja, ka, lai gan «Knicks» sastāvs šajā sezonā ir kļuvis talantīgāks, tajā ir spēlētāji, kuri mīl spēlēt bumbu un uzbrukt grozam paši. Tikai nesavtīga komandas spēle varēšot Ņujorkas klubu atkal ievest izslēgšanas turnīrā.

«Bumbai katru uzbrukumu nav jābūt tikai manās rokās, lai kaut kas notiktu. Protams, pienāks brīdis, kad tā būs, bet šobrīd cenšamies viens ar otru justies komfortabli un saspēlēties,» izteicās Entonijs, kurš pirms vairākiem gadiem bija pazīstams kā diezgan savtīgs basketbolists, taču pēdējos gados viņš ar bumbu sācis dalīties vairāk.

Entonijs šīs sezonas pirmajos divos mačos vidēji iemetis 19,5 punktus un izcīnījis 5,5 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu