Šovakar «Barcelona» un Mančestras «City» otrais cēliens

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ar astoņām spēlēm šovakar sāksies UEFA Čempionu līgas grupu turnīra ceturtā kārta. Dienas centrālajā mačā (plkst. 21:45) Anglijas premjerlīgas šā brīža līdervienība Mančestras «City» centīsies savā laukumā revanšēties Spānijas grandam «Barcelona». Spēles tiešraide «Viasat Sport Baltic» kanālā.

Abas komandas C apakšgrupas trešās kārtas spēlē 19. oktobrī tikās «Camp Nou» stadionā Barselonā, kur ļoti pārliecinošu uzvaru ar 4:0 svinēja Katalonijas futbolisti. Turklāt šī bija atgriešanās spēle Barselonā tās kādreizējam vadītājam Hosepam Gvardiolam.

Spānijā ar trim vārtu guvumiem jeb «hat-trick» izcēlās viens no pasaules labākajiem futbolistiem argentīnietis Lionels Mesi.

«Barcelona» jau šajā mačā var sasniegt Top 16 komandu kārtu. Tai nepieciešams viens punkts jeb pietiek ar neizšķirtu. Spānijas klubam savainojuma dēļ nepalīdzēs kapteinis Andress Injesta.

Tas gan nav vienīgais zaudējums «Barcelona» komandas sastāvā. Savainoto spēlētāju sarakstā atrodas arī aizsargi Hordi Alba, Herards Pikē, Žeremijs Matjē, un neskaidra ir turku pussarga Ardas Turana dalība.

Tikmēr «City» rindās laukumā, visticamāk, nedosies Fabians Delfs.

«City» futbolisti savā laukumā Čempionu līgā nav piedzīvojuši zaudējumu jau 12 mačos pēc kārtas. Tās šo spēļu bilance ir astoņas uzvaras un četri neizšķirti.

Pēdējās piecās savstarpējās spēlēs uzvaru svinējusi «Barcelona» vienība.

Turnīra tabulas C apakšgrupas kopvērtējuma līdere ar deviņiem punktiem ir «Barcelona», ar iegūtiem četriem punktiem seko «City», par punktu mazāk ir Menhengladbahas «Borussia», bet grupas lejasgalā ar iegūtu vienu punktu atrodas Glāzgovas «Celtic».

Citas ceturtās kārtas spēles

A apakšgrupa

Razgradas «Ludogorets» (Bulgārija) - Londonas «Arsenal» (Anglija) plkst. 21:45

«Basel» (Šveice) - Parīzes «Saint-Germain» (Francija) plkst. 21:45

B apakšgrupa

Lisabonas «Benfica» (Portugāle) - Kijevas «Dinamo» (Ukraina) plkst. 21:45

Stambulas «Bešiktaš» (Turcija) - «Napoli» (Itālija) plkst. 19:45 (tiešraide «Viasat Sport Baltic»)

C apakšgrupa

Menhengladbahas «Borussia» (Vācija) - Glāzgovas «Celtic» (Skotija) plkst. 21:45

D apakšgrupa

Eindhovenas PSV (Nīderlande) - Minhenes «Bayern» (Vācija) plkst. 21:45

Madrides «Atletico» (Spānija) - «Rostov» (Krievija) plkst. 21:45

Izslēgšanas spēles sasniegs katras grupas divas spēcīgākās komandas, trešajā vietā palikušās komandas sezonu turpinās UEFA Eiropas kausa izcīņā, bet vājākajām vienībām sezona Eirokausos būs beigusies.

UEFA Čempionu līgas fināls 2017. gada 3. jūnijā notiks Kārdifā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu