Itālis Dovicioso triumfē «MotoGP» kvalifikācijā Malaizijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Itālijas motobraucējs Andrea Dovicioso no «Ducati» komandas sestdien uzrādīja ātrāko apļa laiku pasaules čempionāta motošosejā prestižākās «MotoGP» klases sezonas 17.posma - Malaizijas «Grand Prix» - kvalifikācijā.

Malaizijā pašlaik norisinās sezonas priekšpēdējais posms, bet sestdien kvalifikācijā uzvarējušais Dovicioso labāko apli veica divās minūtēs un 11,485 sekundēs.

Tikmēr aiz Dovicioso bija viņa slavenais tautietis Valentino Rosi no «Movistar Yamaha» komandas, kurš no uzvarētāja atpalika par 0,246 sekundēm.

Savukārt trešais bija vēl viens «Movistar Yamaha» braucējs spānis Horhe Lorenso.

Šosezon savu trešo «MotoGP» pasaules čempiona titulu garantējušais spānis Marks Markess no «Repsol Honda» sestdien tikmēr bija uzreiz aiz pirmā trijnieka.

Markess par pasaules čempionu kļuva jau šīs sezonas 15.posmā, kas oktobra vidū notika Japānā.

Pirms sezonas noslēdzošajiem diviem posmiem čempiona titulu jau garantējušā Markesa kontā ir 273 punkti, viņam ar 216 punktiem seko Rosi, bet trešais ar 192 punktiem ir Lorenso.

Sezonas noslēdzošais posms notiks 13.novembrī Spānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu