Kļičko un Džošua gatavojas cīnīties nākamā gada ievadā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Bijušais pasaules čempions supersmagsvaru kategorijā ukrainis Vladimirs Kļičko būs gatavs cīņai ar Entoniju Džošuu 2017. gada sākumā, vēsta izdevums «The Telegraph».

40 gadus vecais Kļičko, kurš savulaik bija WBO, IBF, IBO un WBA jostu īpašnieks, sacīja: «Kamēr ringā varēšu cīnīties, saglabāšu formu un motivāciju, tikmēr turpināšu to darīt. Martā vai aprīlī būšu gatavs stāties pretim Džošuam cīņā par IBF jostu. Tā smagsvaru kategorijā pēdējos gados būs vissvarīgākā cīņa.»

Sākotnēji viņu duelis bija paredzēts 10. decembrī, bet Kļičko savainojuma dēļ tā tika pārcelta.

«Pēc zaudējuma Fjūrijam nekad neesmu domājis, ka varētu pārtraukt savu karjeru,» norādīja Kļičko, kurš nākamā gada 25. martā svinēs 41. dzimšanas dienu.

Kļičko savas jostas zaudēja pagājušajā gadā, kad negaidīti piekāpās britam Taisonam Fjūrijam. Ukrainas bokseris pieprasīja revanša cīņu, tomēr tā nenotiks. Fjūrijs cīnās ar maniakālo depresiju un ilgu laiku atradies alkohola un narkotisko vielu ietekmē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu