Sporta fani erudīcijas spēlē demonstrē izcilu taktisku meistarību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien «Lattelekom» kanāla 360TV sporta erudīcijas spēlē «Vai zini labāk par Kreipānu» divas atraktīvas sporta entuziastu komandas pārbaudīs savas zināšanas un mēģinās rast atbildes uz āķīgiem jautājumiem. TVNET Sports lasītājiem piedāvājam iespēju «iesildīties» raidījumam un ielūkoties trijos no uzdevumiem, kas dalībniekiem sagādāja vislielākās grūtības.

Viens no tiem būs modernās pieccīņas sportistes un olimpiskās medaļas ieguvējas Jeļenas Rubļevskas āķīgais un atraktīvais jautājums: «Ar ko atšķiras vīriešu modernā pieccīņa no sieviešu modernās pieccīņas?» Pēc ilgām pārdomām, mēģinot atsaukt atmiņā šā sporta veida noteikumus un pamatprincipus, kā arī apsverot papildiespējas izmantošanu, dalībnieki tomēr atbildēs paši. Vai pareizā atbilde slēpjas faktā, ka sieviešu pieccīņā trūkst šaušanas disciplīnas? Noskaties video un uzzini!

Erudīcijas spēles jautājumi ir īpaši āķīgi un prasa labas zināšanas ne tikai sportā, bet arī mūzikā. Jo izrādās, ne viens vien sportists savus spēkus izmēģinājis arī šajā lauciņā. Šoreiz spēles dalībniekiem jāatbild uz jautājumu par Kobes Braienta debiju mūzikā. Vai papildiespējas «zvans draugam» izmantošana izglābs komandu?

Viena no sportiskākajām spēles iespējām ir supersarežģīta jautājuma «piespēlēšana» pretiniekiem. Tāpēc cīņas karstumā jautājums par kādu Veina Grecka elku, kura dēļ titulētais NHL hokejists vēlējās spēlēt ar 9. kārtas numuru, kā izaicinājums tiks mests pretiniekiem. Vai šāda taktika sevi attaisnos? Lai noskaidrotu atbildi, skaties erudīcijas spēli «Vai zini vairāk par Kreipānu?» otrdien plkst.22:00 kanālā 360TV.

Arī šoreiz lasītājiem piedāvājam pārbaudīt savas zināšanas, aizpildot testu: http://woobox.com/qngt3r

Iepazīstiet šā vakara spēlētājus

Pirmajā komandā apvienojušies Zintis Varts un Andris Spricis. Andris ir noskatījies visas Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas kopš 1988. gada un uzskata, ka izcilākie sportisti pasaulē ir Sandis Ozoliņš un Krištianu Ronaldu, bet no komandām – Latvijas hokeja izlase un ASV basketbola izlase. Savukārt Zintis atzīst, ka viņu iedvesmo Ūle Einars Bjērndalens un Maikls Felpss. Ja varētu pagriezt laiku atpakaļ, tad Andris labprāt klātienē vērotu Turcijas – Latvijas futbola spēli tālajā 2003. gadā Stambulā, bet Zintis nepalaistu garām Inetas Radēvičas startu Londonā.

Otrajā komandā spēlē Dairis Zālītis un Artūrs Rudzītis. Daira mīļākais sporta veids ir biatlons, bet Artūrs fano par triatlonu. Ja abiem komandas biedriem būtu burvju spējas labot divu sportistu rezultātus, Dairis Inetas Radēvičas sniegumam olimpiādē klāt pieliktu 1 centimetru. Savukārt Artūrs palīdzētu Tomasam Dukuram uzkāpt uz olimpiskā pjedestāla, lai nopelnītā 4. vieta izplēnētu kā sapnis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu