Sieviešu tenisa izlase Federāciju kausa spēles aizvadīs Tallinā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Nākamā gada Federāciju kausa Eiropas/Āfrikas zonas pirmās grupas turnīra sacensības tiks aizvadītas Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, pavēstījusi Starptautiskā Tenisa federācija. Sacensības, kurās piedalīsies arī Latvija, notiks no 8. līdz 11.februārim.

Iepriekšējo reizi Tallina šo turnīru uzņēma 2009.gadā. Savukārt nākamgad turnīrs norisināsies «Tallink» tenisa centrā uz cietā seguma kortiem.

Latvijas izlase šogad februārī Federāciju kausa Eiropas/Āfrikas zonas pirmās grupas mačos piekāpās Beļģijas un Bulgārijas tenisistēm, bet izšķirošajā duelī par vietas saglabāšanu šajā grupā ar 2-1 pieveica Ungāriju.

Latvijas izlasē startēja Jeļena Ostapenko, Diāna Marcinkēviča, Dārta Elizabete Emuliņa un Anna Ozerova, bet komandas kapteine kārtējo reizi bija Daiga Juška.

Vēsturē labāko sasniegumu Federāciju kausā Latvijas izlase guva 1993.gadā, kad startēja pasaules grupā starp 16 labākajām pasaules izlasēm. Eiropas/Āfrikas zonas pirmajā grupā Latvija atgriezās 2013.gadā un pēdējos divos gados ar grūtībām, bet spējusi tajā saglabāt vietu.

Nākamajā gadā Eiropas/Āfrikas zonas pirmās grupas turnīrā startēs 14 izlases - no otrās pasaules grupas izkritusi Polija un Serbija, bet no Eiropas/Āfrikas zonas otrās grupas pakāpusies Austrija un Bosnija Hercegovina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu