Rallija «Latvija 2016» laikā Jūrmalā noteikti satiksmes ierobežojumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artyom Korotayev/TASS/Scanpix

Nedēļas nogalē, 22.oktobrī un 23.oktobrī, Jūrmalā, Tukumā, Rīgā un Ropažos notiks rallija «Latvija 2016» sacensību noslēdzošais posms. Lai nodrošinātu sacensību veiksmīgu norisi, Jūrmalas pilsētā noteikti vairāki transporta satiksmes organizācijas pārkārtojumi un ierobežojumi.

Sestdien, 22.oktobrī:

• no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 Ķemeros tiks slēgta transporta kustība šādās ielās: Sēravotu ielā no Katedrāles ielas līdz Tūristu ielai, Emīla Dārziņa ielā no Tukuma ielas līdz Tūristu ielai,

Katedrāles ielā no Durbes ielas līdz Sēravotu ielai, Puškina ielā no Robežu ielas līdz Alejas ielai,

Alejas ielā no Robežu ielas līdz Katedrāles ielai, Veselības ielā no Sēravotu ielas līdz Emīla Dārziņa ielai;

• no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 Ķemeros tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Tūristu ielā no Emīla Dārziņa ielas līdz Jaunķemeru ceļam;

• no plkst. 8.00 līdz plkst. 18.00 Kauguros tiks slēgta autostāvvieta Raiņa ielā 55;

• no plkst. 8.00 līdz plkst. 18.00 Kauguros tiks slēgta transporta kustība Lēdurgas ielā no Slokas līdz Raiņa ielai.

Svētdien, 23.oktobrī:

• no plkst. 12.00 līdz plkst. 17.00 Kauguros tiks slēgta transporta kustība šādās ielās: Tallinas ielā no Mazpulku ielas līdz Jurģu ielai, Kauņas ielā no Tallinas ielas līdz Skolas ielai, Kurzemes ielā no Tallinas līdz Tērbatas ielai, Tērbatas ielā no Vidzemes ielas līdz Mazpulku ielai, Rūpniecības ielā posmā no Tērbatas ielas līdz Tallinas ielai.

Sabiedriskā transporta kustība:

Sestdien, 22.oktobrī, no plkst. 8.00 līdz 17.00 pilsētas sabiedriskā transporta maršrutu Nr.6 «AO Sloka - Ķemeri» un Nr.10 «Bulduri - Ķemeri» galapunkts no autobusu pieturvietas «Dz.st. Ķemeri» tiks pārcelts uz autobusu pieturvietu «Ķirzaciņa».

Svētdien, 23.oktobrī, no plkst. 12.00 līdz 17.00 pilsētas sabiedriskā transporta maršrutu Nr.10 «Bulduri - Ķemeri» un Nr.10A «Bulduri - Kauguri» kustība no Tallinas ielas tiks novirzīta uz Skolas ielu.

Vairāk informācijas par rallija «Latvija 2016» sacensību norisi skatīt www.autorally.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu