Medijs: CSKA futbolists Jeremenko pieķerts aizliegto vielu lietošanā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Krievijas čempionvienības Maskavas CSKA futbolists Romāns Jeremenko, kurš starptautiskā arēnā pārstāv Somiju, pēc vienas no UEFA Čempionu līgs spēlēm pieķerts aizliegto vielu lietošanā, svētdien ziņo Somijas medijs MTV.

Somijas futbola asociācija savā mājas lapā paziņojusi, ka UEFA disciplinārlietu komiteja uz 30 dienām atstādinājusi Jeremenko dalību jebkādos turnīros, taču neatklāja šāda lēmuma iemeslus.

Situāciju nekomentēja arī CSKA vienība, tikmēr MTV ziņo, ka pozitīva bijusi Jeremenko septembrī pēc UEFA Čempionu līgas spēles nodota dopinga analīze. Šobrīd notiek analīžu sīkāka pārbaude.

Septembrī Jeremenko piedalījās divos Čempionu līgas mačos. Viņš guva vienus vārtus mačā pret Vācijas klubu Leverkūzenes «Bayer», kurš noslēdzās neizšķirti 2:2, kā arī devās laukumā spēlē pret Anglijas vienību Totenhemas «Hotspur», kurā CSKA savā laukumā zaudēja ar 0:1.

Šobrīd 29 gadus vecais Jeremenko ir dzimis Krievijā, taču bērnībā pārcēlās uz dzīvi Somijā. Viņš CSKA komandai pievienojās 2014.gadā, bet pirms tam pārstāvēja arī tādus klubus kā «Udinese» Itālijā, Kijevas «Dinamo» Ukrainā un Kazaņas «Rubin» Krievijā.

Somijas izlasē viņš ir aizvadījis 73 spēles, kurās guvis piecus vārtus.

Maskavas CSKA pārstāv arī Latvijas futbolists Aleksandrs Cauņa, kurš šosezon traumas dēļ gan vēl nav spēlējis.

Šī nav pirmā reize, kad kāds CSKA futbolists tiek turēts aizdomās par dopinga lietošanu. 2009.gadā pozitīvas dopinga analīzes bija Sergejam Ignaševičam un Aleksejam Berezuckim, taču tad tika pierādīts, ka aizliegtš vielas viņu organismā nonākušas pēc saaukstēšanās līdzekļu lietošanas, tāpēc abi tika attaisnoti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu