Fabio Kapello: Madrides «Real» problēma ir Ronaldu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Spānijas futbola grands Madrides «Real» pēdējā laikā nedemonstrē savu labāko sniegumu. Pazīstamais itāļu treneris Fabio Kapello norādījis, ka tas saistīts ar šobrīd sliktā kondīcijā esošo portugāļu zvaigzni Krištianu Ronaldu.

Spānijas «La Liga» čempionāta ievadā Ronaldu savainojuma dēļ piedalījies vien četros mačos no septiņiem. Šajās spēlēs 31 gadu vecais uzbrucējs guvis tikai vienus vārtus, atkārtojot 2010./2011. gada sezonas sliktāko sākumu, kad viņa sekmes bija identiskas.

«Madrides «Real» komandas problēma šobrīd ir Krištianu Ronaldu,» futbola portālam Goal.com norādīja Itālijas speciālists. «Tas tādēļ, ka vienības labākais futbolists nav labākajā fiziskajā formā.»

«Real» komandai pēdējā laikā Spānijas čempionātā sniegums īsti nevedas. Pēdējā mačā svētdien Madrides futbolisti cīnījās neizšķirti 1:1 ar «Eibar» vienību. Iepriekšējās trijās spēlēs Zinedina Zidāna vadītā komanda spēlējusi neizšķirti.

Pirmo reizi kopš 2015. gada oktobra Ronaldu «La Liga» nav guvis vārus trijās spēlēs pēc kārtas.

Nākamo spēli nacionālajā čempionātā «Real» aizvadīs 15. oktobrī pret Seviljas «Real Betis».

Turnīra tabulas kopvērtējumā «Real» ar septiņās spēlēs nopelnītiem 15 punktiem ieņem otro vietu. Tikpat punktu ir līderei Madrides «Atletico».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu