Fjūrijs dzēris no pirmdienas līdz svētdienai pusgadu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Britu smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs, kurš pēdējā laikā bieži nonācis preses uzmanības centrā, atzinies kokaīna lietošanā. Viņš piedzīvojis depresiju un pusgadu lietojis alkoholu no pirmdienas līdz svētdienai, vēsta žurnāls «Rolling Stone».

Pēdējo četru mēnešu laikā Fjūrijs, kas vēl aizvien ir vairāku čempiona jostu īpašnieks, bieži šņaucis kokaīnu, dzēris alkoholu un kļuvis «resns kā cūka», raksta «Rolling Stone». Tomēr tas nav iemesls, lai varētu viņam atņemt izcīnītos titulus.

«Izgāju cauri daudziem iekšējiem dēmoniem, cenšoties no tiem atbrīvoties,» teica Fjūrijs, piebilstot, ka pēdējās trīs dienas ir skaidrā. «Tam gan nav nekāda sakara ar cīņām - tas ir personiskās dzīves dēļ.»

Uzvaru pār Vladimiru Kļičko brits izbaudījis, bet pēcāk viņu skārusi spēcīga depresija.

«Man ir maniakālā depresija. Ceru, ka kāds mani nogalinās, pirms to izdaru pats,» sacīja Fjūrijs. «Es dzēru no pirmdienas līdz piektdienai, no piektdienas līdz svētdienai un lietoju arī kokaīnu. Nespēju tikt ar to galā, un tā [dzeršana] bija vienīgā lieta, kas man palīdzēja.»

Oktobrī bija paredzēta revanša cīņa ar Kļičko, taču Fjūrija savainojuma dēļ tā tika pārcelta.

«Trenažieru zālē neesmu bijis mēnešiem ilgi. Neesmu trenējies. Cietu no depresijas. Vienkārši vairs nevēlējos dzīvot, ja saprotat, ko ar to gribu pateikt. Man viss bija līdz kaklam,» pastāstīja Fjūrijs. Citas narkotiskās vielas viņš neesot lietojis.

28 gadus vecais Fjūrijs uzskata, ka bokss ir viskorumpētākais no visiem sporta veidiem. Viņš nav pārliecināts, vai vēl kādreiz atgriezīsies boksa ringā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu