Bebkoks: Neparādot savu labāko sniegumu, mums izdevās uzvarēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kanādas nacionālās hokeja komandas galvenais treneris Maiks Bebkoks pēc izcīnītās uzvaras 3:1 Pasaules kausa (PK) izcīņas pirmajā finālspēlē pār Eiropas izlasi norādīja, ka viņa vadītā komanda nav spēlējusi pietiekami labi, bet pietiekoši veiksmīgi, lai pietiktu uzvarai.

«Mums veiksmīgi izdevās izmantot Eiropas izlases kļūdas un gūt divus vārtus pirmajā periodā. Sākumā man šķita, ka eiropieši vairākumā izskatās labāk nekā mēs,» Krievijas medijos citēts Bebkoks. «Viņi spēlēja ātri un agresīvi. Kanādas valstsvienībai ir kur pielikt, bet, neparādot pat savu labāko sniegumu, mums izdevās izcīnīt uzvaru.»

Kanādas komandas rindās ar precīziem metieniem izcēlās Breds Maršands, Stīvens Stamkoss un Patrīss Beržerons. Divas rezultatīvas piespēles kapteiņa Sidnija Krosbija kontā.

«Nākamajā spēlē centīsimies spēlēt labāk, jābūt gataviem,» teica Kanādas nacionālās komandas treneris.

Eiropas izlases rindās vienīgos vārtus guva slovāku uzbrucējs Tomāšs Tatars.

«Maršanda, Beržerona un Krosbija maiņa visa turnīra laikā izskatās vienkārši lieliski. Šajā trijniekā ir apvienoti elites klases spēlētāji ar atšķirīgu spēles manieri. Kopā viņi izskatās ļoti labi. Otrajā spēlē nevajadzētu tik daudz noraidīties. Īpaši tas attiecas uz pirmajām maiņām. Iespējams, pirmo reizi turnīrā šajā mačā no pirmās minūtes bija nepieciešams ļoti labs sniegums Kerija Praisa [Kanādas izlases vārtsargs] izpildījumā. Kaut kādos momentos viņi mūs nopietni nomētāja,» klāstīja Bebkoks.

Otrā finālspēle risināsies plkst. 3 naktī uz piektdienu (Latvijas laiks), bet, ja būs nepieciešama trešā spēle, tad tā notiks 2. februārī plkst. 3 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu