Rīgas skeitborda skolas «Back to sChOOL»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Monsterparkā Rīgā, Kroņu ielā 13 A norisinājās Rīgas Skeitborda skolas ikgadējais «Back to sChOOL» pasākums, kas tika rīkots par godu jaunajam mācību gada sākumam. Svētki bija grandiozi, tie sapulcēja kopā prāvu skaitu jauno un «veco» skeitotgribētāju, kā arī lielāko daļu skoliņas audzēkņu - gandrīz visi teicamnieki bija ieradušies.

Parasti skeitparkā virmo neaprakstāma jautrība un saules zaķi, kas atspīd no bērnu platajiem smaidiem, nebeidz lēkāt pa rampām līdz pat vēlam pusdienas laikam, šis pasākums nebija izņēmums.

Dienas laikā tika aizvadīts kopīgs iesildīšanās terniņš, kam sekoja skeitborda sacensības jaunākajā un vecākajā grupā vairākās disciplīnās: «Mouse race», «Hippie jump» un «freestyle».

Vienpadsmitgadīgais Dāvis Melnis, Rīgas skeitborda skolas izcilnieks, šajās sacensībās uzvarēja visās disciplīnās vecākajā grupā, tajā skaitā arī «hippie jump». Tādējādi pārrakstot Rīgas Skeitborda skolas rekordu grāmatu, pārvarot 1 m latiņu.

Rīgas Skeitborda skolas teicamnieku pjedestāls

Uz uzvarētāju pjedestāla dabūja uzkāpt gandrīz visi tie skolēni, kas to bija nopelnījuši! Rīgas Skeitborda skola nemēģina uzkurināt sacensību garu vai īpaši izcelt un slavēt savus skolēnus, jo uzskata, ka bērnu deguniem jāpaliek viņu sejās, nevis jātraucē meteorologiem, stumdot mākoņus.

Rīgas skeitborda skolas «Back to sChOOL»

Visjaunākās grupas «MOUSE RACE» uzvarētāju trijnieks

1. Gabriels Pļaviņš

2. Brendons PĻaviņš

3. Henrijs

Jaunākās grupas «MOUSE RACE» uzvarētāju trijnieks

1. Dženifera Tukiša (vidū)

2. Uvis Cinītis (pa kreisi, jubilārs)

3. Viktors Krūze (pa labi)

Vecākās grupas «MOUSE RACE» uzvarētāju trijnieks

1. Dāvis Melnis (vidū)

2. Marko Šneiders (pa kreisi)

3. Patrīcija Pasīte (pa labi)

Hippie Jump uzvarētāju trijnieks

1. Dāvis Melnis

2. Artūrs Jansons

3. Kristers Kraupše

Freestyle uzvarētāju trijnieks

1. Dāvis Melnis

2. Kristers Kraupše

3. Artūrs Jansons

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu