Pols Pīrss pēc sezonas beigs savu basketbolista karjeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pieredzējušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Pols Pīrss pēc gaidāmās sezonas beigs savu karjeru, portālam «Players Tribune» atklāja basketbolists.

Pīrsam, kurš pārstāv Losandželosas «Clippers» vienību, šī būs 19.sezona viņa NBA karjerā.

«Šī ir mana pēdējā sezona. Ir laiks aiziet no basketbola. Kā jebkurā lēmumā, arī šoreiz jābūt mierā ar sevi. Esmu mierā ar to, ka jābeidz karjera, taču man palicis vēl viens ceļojums. Vēl viena sezona. Vēl viena iespēja» atklāja Pīrss.

Iepriekšējā sezona «Clippers» sastāvā Pīrsam nebija pārāk sekmīga, jo 68 regulārā čempionāta spēlēs basketbolists vidēji iemeta 6,1 punktu, bet izslēgšanas turnīrā viņa loma bija mazāka.

Basketbolists, kuram oktobrī paliks jau 39 gadi, uz «Clippers» pārcēlās pērn, kad atstāja Vašingtonas «Wizards» komandu. Losandželosas vienības galvenais treneris ir Doks Riverss, kurš vairākus gadus trenēja Bostonas «Celtics», kad tur spēlēja arī Pīrss, abiem kopā 2008.gadā izcīnot NBA čempionu titulu.

Pīrss 2008.gadā tika nosaukts arī par NBA finālsērijas vērtīgāko basketbolistu, bet karjeras laikā viņš desmit reižu piedalījies līgas Visu zvaigžņu spēlē.

Pīrsu 1998.gada draftā ar desmito numuru izraudzījās «Celtics» komanda, kurā viņš aizvadīja 15 sezonas, 2013.gadā pārceļoties uz Bruklinas «Nets» komandu. Pēc tam viņš uz vienu sezonu pievienojās «Wizards» komandai, bet iepriekšējā sezonā spēlēja «Clippers» rindās.

Savā 18 gadus ilgajā NBA karjerā Pīrss vidēji spēlē guvis 20,6 punktus un savācis 5,7 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu