Argentīnas izlases treneris vaino «Barcelona» komandu Mesi traumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Argentīnas futbola izlases galvenais treneris Edgardo Bausa ceturtdien vainoja Spānijas vienību «Barcelona» savas superzvaigznes Lionela Mesi pārslogošanā, kas novedis pie traumas.

Mesi trešdien Spānijas čempionāta mačā, kurā «Barcelona» cīnījās 1:1 ar Madrides «Atletico», guva labās kājas cirkšņa traumu, kas viņam liegs doties laukumā aptuveni trīs nedēļas. Līdz ar to Mesi nevarēs palīdzēt valstsvienībai nākamā mēneša sākumā gaidāmajās Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēs ar Peru un Paragvaju.

«Viņi mums sūta ziņas, lai sekojam līdzi Mesi, bet paši neaizsargā viņu, laižot laukumā katrā spēlē,» izteicies Bausa, kurš uzsvēra, ka Argentīna ir spēcīga arī bez sava labākā futbolista. «Esam jau spēlējuši bez Mesi. Viņa būšana laukumā ir priekšrocība, bet man kā trenerim un arī komandai spēlēšana bez viņa būs izaicinājums.»

Mesi nav vienīgā Dienvidamerikas zvaigzne, kurš nesenā laikā guvis traumu. Piemēram, Brazīlijas izlasei oktobrī gaidāmajos mačos ar Bolīviju un Venecuēlu nevarēs palīdzēt Madrides «Real» pussargs Kasemiru, kurš svētdien Spānijas čempionāta mačā lauzis kreisās kājas kaulu un ceturtdien tika apstiprināts, ka viņš nedosies laukumā trīs līdz četras nedēļas.

Savukārt «Monaco» vienību pārstāvošais slavenais kolumbiešu uzbrucējs Radamels Falkao tikai ceturtdien tika izrakstīts no slimnīcas pēc tam, kad trešdien Francijas čempionāta mačā viņš tika «saspiests sendvičā» starp «Nice» vārtsargu Joanu Kardinalu un aizsargu Paulu Besu. Tiesa, neskatoties uz nakts pavadīšanu slimnīcā, nopietnas veselības problēmas kolumbietim, kurš par zvaigzni kļuva Madrides «Atletico» sastāvā, nav konstatētas.

Pasaules kausa Dienvidamerikas zonas atlasē pēc astoņām kārtām līdere ar 16 punktiem ir Urugvaja, pa 15 punktiem guvušas Brazīlija un Argentīna, bet pa 13 punktiem savākušas Kolumbija un Ekvadora.

Dienvidamerikas zonā desmit izlases savā starpā aizvada divu apļu turnīru, labākajām četrām kvalificējoties finālturnīram, kamēr piektajai būs jāspēlē «play-off» mači.

Pasaules kausa izcīņa 2018.gadā norisināsies Krievijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu