Hosa: Visi mūs norakstīja, bet šobrīd esam jau pusfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eiropas izlases uzbrucējs Marians Hosa ir gandarīts par savas pārstāvētās komandas iekļūšanu Pasaules kausa (PK) izcīņas pusfinālā.

Eiropas hokejisti A apakšgrupās izcīnīja divas uzvaras un ierindojās otrajā pozīcijā. PK pusfinālā Eiropas izlase spēkosies ar B grupas uzvarētāju Zviedriju.

«Dažreiz sensācijas notiek. Ļoti patīkami, ka tieši tava komanda ir tā, kas sagādā brīnumu. Visi rakstīja, ka mēs nespēsim izcīnīt nevienu uzvaru, bet šobrīd esam jau pusfinālā,» sacīja Hosa.

«Kā mēs iemetīsim Henrikam Lundkvistam? Rītdien mums ir brīvs, tad arī izrunāsim visas nianses. Centīsimies aizsegt viņu vārtu priekšā, steidzoties pirmajiem pie atlēkušām ripām,» skaidroja slovāku uzbrucējs.

A apakšgrupā pirmo vietu ar sešiem punktiem izcīnīja Kanāda, kas pusfinālā spēkosies ar Ziemeļamerikas jauno zvaigžņu komandu vai Krievijas valstsvienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu