Mesi atkal iedzīvojies savainojumā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Argentīniešu futbola superzvaigzne Lionels Mesi labās kājas cirkšņa traumas dēļ nevarēs spēlēt aptuveni trīs nedēļas, pavēstīja klubs.

Mesi pārstāvētā «Barcelona» trešdien Spānijas čempionāta spēlē savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar Madrides «Atletico», bet argentīnietis otrajā puslaikā tika nomainīts.

«Mesi zaudējums nozīmē zaudējumu futbolam un mums. Tagad jāmeklē risinājumi. Ar Mesi esam daudz stiprāki, bet bez viņa arī esam spēcīga komanda. Iepriekšējā sezonā viņam bija daudz smagāks savainojums, kas netraucēja vienībai būt stiprai,» teica Barselonas komandas galvenais treneris Luiss Enrike.

Līdz ar to Mesi būs jāizlaiž 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēles pret Peru un Paragvaju, UEFA Čempionu līgas mačs pret Menhengladbahas «Borussia», kā arī Spānijas čempionāta dueļi pret Hohonas «Sporting» un Vigo «Celta».

Mesi atgriešanās pagaidām tiek paredzēta 19.oktobrī UEFA Čempionu līgas spēlē pret Anglijas premjerlīgas komandu Mančestras «City».

Spānijas čempionāta kopvērtējuma līderpozīcijā atrodas Madrides «Real», kas piecās spēlēs tikusi pie 13 punktiem. Par diviem punktiem mazāk ir «Sevilla» vienībai, bet desmit punktus guvusi «Barcelona».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu