Vai Sevastova vēlreiz pieveiks WTA 3. raketi Mugurusu?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šā brīža Latvijas pirmā rakete Anastasija Sevastova šodien Tokijā aizvadīs WTA «Premier» sērijas turnīra otrās kārtas maču, tiekoties ar Spānijas tenisa zvaigzni Garvinji Mugurusu. Mačs centrālajā kortā varētu sākties ap plkst. 11.30 pēc Latvijas laika.

26 gadus vecā Sevastova šajā nedēļā WTA rangā atrodas 35. pozīcijā, kamēr viņas pretiniece ir augstajā trešajā vietā. Nesen viņas tikās «Grand Slam» turnīrā «US Open», kurā sensacionāli ar 7-5, 6-4 uzvaru svinēja Latvijas pārstāve.

Sevastova pēdējā laikā ir īpaši labā formā. Paredzams, ka jaunnedēļ viņa vēlreiz šomēnes sasniegs karjeras rekordu ranga tabulā. Varētu ielauzties labāko trīsdesmitniekā.

Mugurusa ir sacensību galvenā favorīte. Tāda viņa ir arī šajā mačā.

Karjeras laikā Venecuēlā dzimusī sportiste triumfējusi trijos WTA vienspēļu turnīros, no kuriem vienā šosezon.

Sevastova sacensības sāka otrdien, kad ar rezultātu 7-6 (3), 6-3 pamatsacensību pirmajā kārtā pieveica Ukrainas tenisisti Katerinu Bondarenko. Savukārt 22 gadus vecā Mugurusa no mača pirmajā kārtā bija brīva.

Sevastova pēdējos sešos vienspēļu mačos WTA turnīru pamatsacensībās izcīnījusi piecas uzvaras.

«Toray Pan Pacific Open» turnīrs risinās cietā jeb hard seguma kortos. Tā kopējais prēmiju fonds ir 885 500 ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu