Sirmacis gūst nepieciešamo atbalstu un startēs arī Kipras rallijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

Aizvadītajā nedēļas nogalē pārliecinošu uzvaru «Rally Liepāja» izcīnīja pašmāju sportisti Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins. Pēc šī izcilā snieguma «Sports Racing Technologies» komandas braucēji ir saņēmuši papildus atbalstu startam arī noslēdzošajā FIA ERČ posmā «Cyprus Rally», kas norisināsies no 7. līdz 9. oktobrim, Kiprā. Tur Sirmacis/Šimins var kļūt par Eiropas vicečempioniem.

Pirms Liepājas rallija R. Sirmacis ERČ kopvērtējumā ieņēma trešo vietu, zaudējot 11 punktus Aleksejam Lukjaņukam. Diemžēl arī ar izcīnīto uzvaru bija par maz, lai Sirmacis kopvērtējumā apsteigtu krievu sportistu, norāda Sirmača ekipāžas pārstāve Sanita Pelēķe. Šobrīd latviešus no vicečempionu titula šķir tikai 2 punkti, tāpēc Kiprā R. Sirmača/A. Šimina ekipāžai ir visas pakāpties augstāk. 2016.gada Eiropas čempionu Kajetans Kajetanovičs gan vairs nepārspēt, jo poļu sportists jau «Rally Liepāja» gaitā sev nodrošināja titulu.

«Sports Racing Technologies» sportisti uz pašmāju FIA ERČ posmu devās kā uz noslēdzošo šīs sezonas posmu, taču, pateicoties tur uzrādītajam izcilajam rezultātam, ekipāža ir saņēmusi papildus finansējumu un atbalstu, lai startētu arī pēdējā ERČ posmā Kiprā.

«Mūsu labais sniegums debijas sezonā Eiropas rallija čempionātā, kā arī lieliskais rezultāts un uzvara mājas sacensībās «Rally Liepāja» deva mums iespēju piedalīties arī noslēdzošajā ERČ posmā «Cyprus Rally». Jau rallija laikā Liepājā mani uz sarunu aicināja «Eurosport Events» un «Cyprus Rally» organizatori, kā arī mūsu sponsori un komanda, lai izrunātu visus jautājumus par mūsu dalību Kipras rallijā. Ir neizsakāms prieks un pateicība, ka mums ir dota šāda iespēja, jo, startējot «Cyprus Rally», mēs varam kļūt par FIA ERČ vicečempioniem visaugstākajā Eiropas rallija divīzijā ERC1. Mūsu komanda «Sports Racing Technologies» šobrīd strādā ar loģistiku un auto sagatavošanu, lai jau tuvākajās dienās dotos ceļā. Vēlreiz vēlējos teikt vislielāko paldies visiem, kas mūs atbalsta. Pateicoties jums visiem, mūsu 2016. gada sezona vēl turpināsies. Kā vienmēr brauksim uzvarēt un pārstāvēt Latviju Eiropas mēroga sacīkstēs!» pirms gaidāmā starta izteicās ekipāžas stūrmanis A. Šimins.

FIA ERČ kopvērtējuma rezultāti pēc 9. posma «Rally Liepāja»

1Kajetan KAJETANOWICZ181
2Alexey LUKYANUK120
3Ralfs SIRMACIS118
4Bryan BOUFFIER42
5Jaroslaw KOLTUN41
6Jan KOPECKY39
7Craig BREEN38
8Freddy LOIX38
9Raul JEETS38
10Ricardo MOURA37
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu