Ar Jūrmalas MTB velomaratonu noslēgs 2016. gada kalnu velosipēdu sezonu Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

MTB jeb kalnu velosipēdu sacensību sezonu Latvijā šogad noslēgs Jūrmalas MTB velomaratons, kas norisināsies 8. oktobrī Jūrmalā, Majoru pludmalē pie Jūrmalas pludmales centra. Jūrmalas MTB velomaratons ir Eiropā unikālas sacensības, jo starta un finiša zona atrodas pludmalē, Baltijas jūras krastā. Pirmie 7,5 km un noslēdzošie 7,5 km no distances maršruta dalībniekiem būs jāveic pa krasta līniju, braucot pa pludmales smiltīm.

«Jūrmalas MTB velomaratons ar aizraujošu trasi gar jūras krastu būs interesants piedzīvojums ikvienam velo entuziastam. Braukt pa smiltīm nav viegli, bet arī ceļš gar jūras krastu sniedz pavisam citas emocijas, nekā ierastie MTB maršruti,» pauž Jūrmalas MTB velomaratona organizators Kaspars Tupiņš. Arī šajā gadā organizatori ir izveidojuši jaunus maršruta uzlabojumus, mainot tradicionālo distanci. Lielākās izmaiņas ir saistītas ar Priedaines trases daļu, kur vairs netiks izmantota Lielupes krasta līnija, bet gan Priedaines meža – distanču slēpošanas taku daļa.

Dalībnieki tiek aicināti pieteikties vienā no trīs distancēm atbilstoši savai sagatavotības pakāpei. Turkish Airlines sporta distances un Tautas distances dalībniekiem būs jāveic 40-43 km garš distances posms, kā arī šogad ir izveidota arī īpaša Jūrmalas Veselības distance, kurā braucējiem būs jāveic 18 km garš pludmales posms. Veselības distancē īpaši aicināti pieteikties brīvdienu braucēji, kas mierīgā garā varēs baudīt braucienu pa Baltijas jūras krasta līniju!

Visi Jūrmalas MTB velomaratona dalībnieki pēc brauciena saņems piemiņas medaļas, kā arī varēs stiprināties ar karstu tēju un mieloties ar gardu soļanku. Turpretī pēc apbalvošanas ceremonijas notiks Baltijasmaratoni.lv sporta pasākumu sezonas lielās balvas – auto NISSAN PULSAR izloze no «Skandi Motors». Izlozē par vērtīgo balvu piedalās ikviens dalībnieks, kas piedalījies vismaz trijos no Baltijasmaratoni.lv organizētajiem sporta pasākumiem 2016. gada sezonā.

Reģistrēties Jūrmalas MTB velomaratonam var elektroniski mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv, līdz 6. oktobrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu