«Bucks» par 100 miljoniem dolāru pagarina līgumu ar Adetokunbo

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Milvoki «Bucks» pirmdien par 100 miljoniem dolāru (90 miljoniem eiro) pagarināja līgumu ar talantīgo uzbrucēju Janni Adetokunbo, bet Ņujorkas «Knicks» komanda sastāva komplektēšanu noslēgusi, pagarinot līgumu ar Lū Amundsonu.

Jaunais Adetokunbo un «Bucks» līgums būs spēkā četras sezonas.

Talantīgais grieķis tika izvēlēts 2013.gada jauno spēlētāju draftā ar 15.numuru un savā pirmajā NBA sezonā vidēji mačā iemeta vien vidēji 6,8 punktus. Otrajā sezonā šis skaits pieauga līdz vidēji 12,7 punktiem, bet pagājušajā sezonā jau viņš ik mačā izcēlās ar vidēji 16,9 punktiem. Trīs sezonu laikā Adetokunbo izlaidis vien astoņas spēles.

Adetokunbo kļuvis par pirmo «Bucks» basketbolistu, kurš izcēlies ar pieciem «triple-double» sezonā un pašlaik ieņem trešo vietu vienības vēsturē šajā statistikas rādītājā.

Tikmēr latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā «Knicks» komanda, kurai pieder arī tiesības uz Janna Adetokunbo vecāko brāli Tanasi Adetokunbo, sastāva komplektēšanu pirmdien noslēgusi, uz vienu sezonu pagarinot līgumu ar 33 gadus veco Amundsonu.

Viņš pagājušajā sezonā 29 spēlēs vidēji guva 1,8 punktus un izcīnīja 1,7 atlēkušās bumbas, bet kopā savā karjerā vidēji izcēlies ar 3,7 punktiem un 3,6 bumbām zem groziem.

Tagad «Knicks» komandai ir pilnībā garantēti līgumi ar 15 basketbolistiem, kas ir maksimāli atļautais skaits, bet kopā vienībai ir kontrakti ar 18 spēlētājiem. Tās pirmssezonas treniņnometne sāksies nākamajā nedēļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu