Znaroks: Krievijas izlasei vēl ir ļoti lielas rezerves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Krievijas nacionālās hokeja komandas galvenais treneris Oļegs Znaroks ir gandarīts par pirmo uzvaru Pasaules kausa (PK) izcīņā, kurā viņa vadītā komanda ar 4:3 pieveica Ziemeļamerikas U-23 izlasi. Viņš uzskata, ka krievu hokejisti līdz šim turnīrā nav parādījuši savu labāko sniegumu un vēl ir kur pielikt, īpaši uzbrukumā.

«Izmainījām uzbrucēju trijniekus, meklējot labāko variantu, lai uzlabotu spēli,» Krievijas medijos citēts Znaroks. «Trešajā trešdaļā bija nepamatoti noraidījumi, nedaudz nosēdās arī emocijas. Vai spēlējām uz maksimumu? Nē, mums vēl ir lielas rezerves. Pirmām kārtām jau uzbrukumā.»

Visus četrus vārtus Krievijas izlase guva otrajā trešdaļā, turklāt tos guva vien nedaudz vairāk kā sešu minūšu laikā.

«Daudzi hokejisti šodien jutās krietni pārliecinošāk,» teica Znaroks.

Pagaidām nav zināms, vai Krievijas izlasei nākamajā mačā varēs palīdzēt uzbrucējs Ivans Telegins, kurš trešajā trešdaļā, bloķējot pretinieku metienu, iedzīvojās kājas savainojumā.

«Protams, šī uzvara mums daudz nozīmē. Ja šo maču būtu zaudējuši, mums viss būtu beidzies. Savukārt tagad sākas no jauna. Gribu pateikties visiem līdzjutējiem, visai valstij. Visu nakti Krievija negulēja, skatījās hokeju. Mēs jutām šo atbalstu,» norādīja Znaroks.

Turnīru Krievijas nacionālā komanda sāka ar zaudējumu 1:2 Zviedrijas izlasei, kurai pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs nebija piekāpusies 12 gadus.

«Pret mums spēlēja ļoti laba komanda. Visi teica: jauniņi, jauniņi. Kādi vēl jaunie? Tur spēlētāji, kas jau Stenlija kausu ieguvuši,» norādīja Znaorks.

Sacensību turpinājumā Krievijas izlase spēkiem mērosies ar Somiju. Šī cīņa notiks 22. septembrī.

Pasaules kauss Toronto risināsies līdz 1. oktobrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu