Kanādas izlases treneris: Man nepatika vairākums un noraidījumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Gatavojoties Pasaules kausa (PK) izcīņai, Kanādas hokeja valstsvienība trešdien ar rezultātu 3:2 pagarinājumā uzveica Krieviju. Pēc cīņas komandas galvenais treneris Maiks Bebkoks izteica neapmierinātību ar vienības kopējo sniegumu.

«Galvenais, ka maču iesākām pārliecinoši, bijām agresīvi. Tomēr nespējām šo sniegumu pārnest uz otro trešdaļu. Nopelnījām pārāk daudz nevajadzīgu noraidījumu. Nevar septiņas reizes palikt mazākumā un cerēt uz uzvaru,» skaidroja Bebkoks.

Kanādas nacionālās komandas galvenajam trenerim nav paticis arī vienības sniegums vairākumā. «Skaitliskais vairākums man negāja pie sirds. Mums šis komponents ir jāuzlabo. Esmu pārliecināts, ka puiši nākamajā spēlē būs daudz labāki.»

Tāpat kritisks par spēles disciplīnas ievērošanu bija Kanādas komandas kapteinis Sidnijs Krosbijs: «Mums bija daudz labu iespēju gūt vārtus. Ilgu laiku mums nācās spēlēt mazākumā. Nedrīkstam tik daudz noraidīties.»

«Šodien izdarījām daudz metienu un radījām iespējas gūt vārtus, tas ir pats galvenais. Beigās iekrita pāris goli un maču izdevās noslēgt uz pozitīvas nots,» atzina Kanādas izlases kapteinis.

Kanādas izlase šajā pārbaudes spēlē izdarīja 45 metienus pa pretinieku vārtiem, bet Krievija atbildēja ar 26 raidījumiem.

Krievijas izlase pirmajā spēlē PK izcīņā tiksies ar Zviedriju, kamēr Kanāda spēkosies ar Čehiju.

Pasaules kauss Toronto sāksies 17. septembrī un noslēgsies 1. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu