Krosbijs: Visi zina, ko hokejā nozīmē Kanāda pret Krieviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Viens no Kanādas izlases līderiem, uzbrucējs Sidnijs Krosbijs pirms gaidāmās pārbaudes spēles ar Krievijas hokejistiem norādījis, cik svarīgs duelis hokejā ir starp šīm valstīm.

«Pasaules kausā mums ir viens mērķis. Katru reizi, kad pārstāvi Kanādas valstsvienību, viss pārējais paliek otrajā plānā,» turnīra oficiālajā mājas lapā citēts Kanādas izlases kapteinis. «Centīsimies sasniegt vienu mērķi. Daudzi hokejistu jau iepriekš ir bijuši tādā situācijā. Sanāksim kopā un mēģināsim parādīt savu labāko sniegumu.»

Kanādas hokejisti ar Oļega Znaroka vadīto Krievijas izlasi naktī uz ceturtdienu Pitsburgā aizvadīs pārbaudes spēli.

«Visi saprot, cik svarīgs duelis hokejā ir Kanāda pret Krieviju. Abās valstīs no hokeja gaida ļoti daudz. Domāju, ka abas komandas pret to izturas ļoti nopietni. Darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu savai komandai izcīnīt uzvaru,» teica Krosbijs.

Gatavojoties Pasaules kausa izcīņai, Kanādas izlase divreiz pārbaudes spēlēs tikusies ar ASV valstsvienību, uzvaru dalot uz pusēm. Tikmēr Krievijas komandai divos pārbaudes mačos ar Čehiju uzvara un zaudējums.

Krievija ar Kanādu Pasaules kausa apakšgrupu turnīrā savā starpā netiksies.

Pasaules kauss Toronto sāksies 17. septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu