Pedrosa uzvar «MotoGP» posmā Sanmarīno

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spāņu sportists Dani Pedrosa no «Repsol Honda» komandas svētdien sacensību otrajā pusē apsteidza mājinieku favorītu Valentīno Rosi un guva uzvaru pasaules motošosejas čempionāta 13.posmā - Sanmarīno «Grand Prix» - prestižākajā «MotoGP» klasē.

Pedrosa sestdien kvalifikācijā uzrādīja vien astoto labāko rezultātu, bet uzvaru viņš nodrošināja 12 apļus pirms finiša, kad apsteidza tā brīža līderi Rosi («Movistar Yamaha»).

Itālijas sportists tā arī nespēja panākt Pedrosu, no viņa atpaliekot par nepilnām trim sekundēm, kamēr trešo vietu svētdien izcīnīja pašreizējais pasaules čempions spānis Horhe Lorenso no «Movistar Yamaha» komandas, bet ceturtais bija čempionāta kopvērtējuma līderis Marks Markess no Spānijas («Repsol Honda»).

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc 13 posmiem vadību ar 223 punktiem saglabājis Markess, kamēr otrais ar 180 punktiem ir Rosi, bet 162 punktus ieguvis Lorenso.

Savukārt svētdienas posma uzvarētājs Pedrosa ar 145 punktiem kopvērtējumā ir ceturtais.

Arī šajā sezonā, kas novembrī tradicionāli noslēgsies Spānijas pilsētā Valensijā, braucēji aizvadīs 18 posmus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu