«Barcelona» negaidīti zaudē Spānijas čempionāta jaunpienācējai «Alaves»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Negaidītu zaudējumu Spānijas futbola čempionāta mačā sestdien piedzīvoja valsts čempione «Barcelona», kas savā laukumā ar 1:2 (0:1) piekāpās turnīra jaunpienācējai «Alaves».

Mača rezultātu 39.minūtē atklāja «Alaves» komandu pārstāvošais brazīlietis Deiversons, kamēr pašā otrā puslaika sākumā Žeremī Matjē panāca izlīdzinājumu.

Tomēr «Barcelona» vienībai šajā mačā neizdevās gūt uzvaru, turklāt 64.minūtē uzvaru viesiem nodrošināja Ivai Gomess.

Šo maču «Barcelona» sākumsastāvā nesāka komandas līderi argentīnietis Lionels Mesi un urugvajietis Luiss Suaress. Viņi laukumā nāca uz maiņu otrajā puslaikā, taču dueļa likteni izmainīt nespēja.

Par šo neveiksmi atbildību uzņēmies «Barcelona» galvenais treneris Luiss Enrike.

«Esmu pilnībā atbildīgs par visām sliktajām lietām, kas notika šajā spēlē. Vairākas izmaiņas sastāvā, salīdzinot ar iepriekšējām spēlēm, sekoja vairāku apstākļu dēļ. Mūsu sastāvā ir 22 futbolisti un sezonas gaitā grasāmies izmantot viņus visus,» izteicās Enrike.

Tikmēr ar uzvaru un gūtiem vārtiem pēc savainojuma izārstēšanas atgriezies Portugāles superzvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš sestdien palīdzēja viņa pārstāvētajai Madrides «Real» ar 5:2 (3:0) savā laukumā pārspēt «Osasuna» futbolistus.

Ronaldu, saņēmis lielisku piespēli no velsieša Gereta Beila, guva vārtus jau sestajā minūtē, tādējādi atklādams šīs cīņas rezultātu. Turpinājumā Madrides klubs dominēja laukumā, izvirzoties vadībā arī ar 5:0.

Ronaldu savainojumā iedzīvojās jūlijā notikušajā Eiropas čempionāta finālspēlē pret mājinieci Franciju. Ceļgala problēmu dēļ viņam šis mačs noslēdzās jau pirmajā puslaikā, taču pēcāk Portugāle sensacionāli izcīnīja uzvaru.

Citā sestdien notikušajā duelī Madrides «Atletico» izbraukumā ar 4:0 (0:0) apspēlēja Vigo «Celta», divus vārtus iesitot Francijas izlases uzbrucējam Antuānam Grīzmanam.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā līdere ar deviņiem punktiem trīs spēlēs ir Madrides «Real», bet no tās divus punktus atpaliek «Sevilla», kas sestdien ar 2:1 (0:1) savā laukumā pārspēja «Las Palmas».

Tikmēr pa sešiem punktiem guvušas «Barcelona» un «Las Palmas», kamēr pa pieciem punktiem izcīnījušas «Atletico», «Alaves» un «Villarreal».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu