Riteņbraucēji Bogdanovičs un Liepiņš kāpj uz goda pjedestāla velobrauciena «Tour of China I» otrajā posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas kontinentālās šosejas riteņbraukšanas komandas «Rietumu banka - Rīga» sportisti Māris Bogdanovičs un Emīls Liepiņš sestdien izcīnīja attiecīgi otro un trešo vietu Ķīnā notiekošā «Tour of China I» (UCI kat.2.1) velobrauciena otrajā posmā.

157,8 kilometru garajā posmā ar vairākiem kāpumiem pirmajā daļā izveidojās vairāku sportistu atrāviens, tomēr tas tika likvidēts trīs kilometru pirms finiša. Pēdējos kilometros lieliski sevi apliecināja Latvijas vadošā komanda, kas turējās peletona priekšgalā un finiša spurtā divi Latvijas braucēji iebrauca trijniekā. Bogdanovičam otrā vieta ir viens no lielākajiem panākumiem karjerā, bet Liepiņam trešā vieta ir labākais sasniegums šosezon.

Par uzvarētāju kļuva Itālijas riteņbraucējs Marko Benfato («Androni Giocattoli - Sidermec»), kurš guva ceturto panākumu profesionālajā karjerā.

«Rietumu banka - Rīga» komandai šis ir viens no sezonas lielākajiem panākumiem līdztekus Bogdanoviča uzvarai Baltijas daudzdienu velobrauciena kopvērtējumā. Pēc šī posma kopvērtējumā Bogdanovičs pakāpies uz otro vietu, 17 sekundes aiz Benfato, kurš bija labākais arī pirmajā etapā.

«Tour of China I» riteņbraucējiem būs jāveic seši posmi, bet sacensības noslēgsies nākamajā ceturtdienā. Savukārt nākamajā svētdienā sāksies «Tour of China II» velobrauciens, kas noslēgsies 25.septembrī. Abos velobraucienos piedalās divas Latvijas komandas - «Rietumu banka - Rīga» un «Alpha Baltic»/«Maratoni.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu