Ronaldu pēc savainojuma izārstēšanas sestdien atgriezīsies laukumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš jūlijā Eiropas čempionāta finālā guva savainojumu un kopš tās reizes nav spēlējis, sestdien atgriezīsies laukumā.

Jūlijā Portugāles izlase negaidīti izcīnīja Eiropas čempiones titulu, finālā ar 1:0 pārspējot mājinieci Franciju, bet jau šīs spēles sākumā traumu guvu Ronaldu, kuram tika bojātas ceļgala saites.

Ronaldu atveseļošanās ilga aptuveni divus mēnešus, bet sestdien viņš atgriezīsies laukumā, kad viņa pārstāvētā Madrides «Real» savā laukumā sacentīsies ar «Osasuna» futbolistiem.

Tiesa, arī bez Ronaldu «Real» komandai klājies labi, jo tā sezonas sākumā izcīnīja UEFA Superkausu, turklāt Spānijas čempionātu sākusi ar divām uzvarām divās spēlēs.

Tāpat Madrides kluba sastāvā pēc savainojumu izārstēšanas atgriezies Francijas uzbrucējs Karims Benzemā un portugāļu aizsargs Pepe.

Savukārt «Barcelona» sastāvā pēc aizņemtas vasaras atgriezies brazīliešu uzbrucējs Neimars, kuram valstsvienības rindās bija jāpiedalās ne tikai Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, kur gūts zelts, bet arī 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā.

Līdz ar to sestdien Neimars kopā ar ierastajiem partneriem argentīnieti Lionelu Mesi un urugvajieti Luisu Suaresu varētu doties laukumā mačā pret «Alaves», kas norisināsies Barselonā.

Arī «Barcelona» jauno sezonu sākusi ar divām uzvarām divās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu