Smiltenē ar finālposmu noslēgsies «SMScredit.lv BMX čempionāta» sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervijs Rītiņš

Sestdien Smiltenes novada Silvas BMX trasē norisināsies pašmāju lielākā BMX sacensību seriāla «SMScredit.lv BMX čempionāta» 2016. gada sezonas noslēdzošais posms. Tikmēr svētdien Silvas trasē notiks Latvijas klubu komandu čempionāts.

Pilnā sparā sācies jaunais mācību gads. Tas nozīmē, ka sezonas noslēgumam tuvojas pašmāju BMX sacensību sezona. Šīs nedēļas nogalē Smiltenes novada Silvas trasē notiks Latvijas vadošā BMX sacensību seriāla «SMScredit.lv BMX čempionāta» astotais posms, pēc kura arī taps skaidri Latvijas čempioni bērnu, jauniešu un amatieru grupās, kā arī seriāla kopvērtējuma uzvarētāji vecākajās jauniešu konkurencēs, kā arī elites un junioru apvienotajā grupā.

BMX kluba «Silvas Ziķeru» mājas trasē «SMScredit.lv BMX čempionāta» noslēdzošais posms startēs pulksten 13:00, kad gaidāmi priekšbraucieni. Tikmēr izšķirošās cīņas par godalgām sāksies no pulksten 15:30. Dalībnieku vidū redzēsim arī būvniecības uzņēmuma «MONUM» atbalstītās Latvijas BMX jaunatnes un pieaugušo izlases sportistus. Konkurenci mūsu sportistiem sagādās tuvāko kaimiņvalstu braucēji.

Tikmēr svētdien jau no pulksten 11:00 turpat norisināsies Latvijas klubu komandu čempionāta sacensības, kuras arī sola aizraujošas un pozitīvas cīņas visas dienas garumā.

«SMScredit.lv BMX čempionāta» sezonas kalendārā iekļauti astoņi posmi, kas norisinās Rīgā, Mārupē, Vecpiebalgā, Valmierā, Jelgavā, Madonā, Ventspilī un Smiltenē. Ceturto gadu pēc kārtas Latvijas Nacionālā čempionāta atbalstītājs ir «SMScredit.lv», bet katrā no posmiem dalībnieku vidū redzēsim būvniecības uzņēmuma «MONUM» atbalstītās Latvijas BMX izlases sportistus.

«SMScredit.lv BMX čempionāta» kopvērtējumā tiks noskaidroti Latvijas čempioni bērnu, jauniešu un amatieru grupās. Tāpat katrā no posmiem startēs arī elites un junioru apvienotās grupas braucēji.

SMScredit.lv BMX čempionāta 2016. gada kalendārs:

10.09. – Smiltene

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu