Fotostāsts: MotoGP nedēļas nogale Lielbritānijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Aizvadītajās brīvdienās motoru sporta fani par garlaicību sūdzēties nevarēja. Tostarp Monzā norisinājās kārtājais F-1 čempionāta posms, Lohīkas trasē Francijā sabrauca pasaulē spēcīgākie rallijkrosisti, bet Silverstonā, Lielbritānijā norisinājās kārtējās sacensības karaliskajā motošosejas klasē MotoGP.

Jau ziņojām, ka pirmo uzvaru karjerā svētdien Silverstonā izcīnīja 21 gadu vecais spāņu motosportists Maveriks Vinjaless no «Suzuki Ecstar» komandas. Otro vietu sacensībās izcīnīja brits Kels Kratčlovs no «CWM LCR Honda», kurš uzvarētājam zaudēja 3,480 sekundes, bet trešais palika itālis Valentīno Rosi no «Movistar Yamaha».

Čempionāta kopvērtējumā pārliecinošs līderis pagaidām ir Marks Markess no «Repsol Honda» komandas. Viņa kontā 210 punkti. Rosi seko ar 160 punktiem, bet trešais ir Rosi komandas biedrs Horhe Lorenso ar līdz šim izcīnītiem 146 punktiem.

Nākamais MotoGP čempionāta posms norisināsies jau šajā nedēļas nogalē traģiski bojā gājušā MotoGP braucēja Marko Simončelli vārdā nodēvētajā Misano trasē, Sanmarīno. Kamēr sportisti gatavojas tam, piedāvājam nelielu atskatu uz aizvadītajām sacensībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu