Ostapenko piedzīvo zaudējumu «US Open» dubultspēļu otrajā kārtā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko sestdien cieta zaudējumu ASV atklātā čempionāta dāmu dubultspēļu sacensību otrās kārtas mačā.

Otrās kārtas mačā Ostapenko duetā ar vācieti Andreju Petkoviču ar 2-6, 4-6 diezgan pārliecinoši piekāpās ungārietei Tīmeju Babošu un Jaroslavu Švedovu no Kazahstānas, kuras izliktas ar trešo numuru un šovasar spēlēja Vimbldonas čempionāta finālā.

Pirmajā setā, divreiz zaudējot punktu pie savas serves, Latvijas un Vācijas duets cieta neveiksmi ar 2-6, kamēr otrajā setā cīņa bija sīvāka. Tā laikā Ostapenko/Petkoviča izvirzījās vadībā ar 4-2, taču šo pārsvaru noturēt nespēja, jo zaudēja četrus geimus pēc kārtas un piedzīvoja neveiksmi.

Pirmās kārtas pārvarēšana Ostapenko devusi 130 WTA dubultspēļu ranga punktus, kas ļaus ievērojami pietuvoties dubultspēļu ranga pirmajam simtniekam.

Ostapenko vienspēļu turnīra pirmajā kārtā ar 5-7, 3-6 zaudēja Petrai Kvitovai no Čehijas, bet jaukto dubultspēļu pirmajā kārtā pārī ar austrieti Oliveru Maraku ar 1-6, 4-6 piekāpās čehietei Barborai Krejčīkovai un horvātam Marinam Draganjam.

Savukārt svētdien Latvijas otrā rakete sieviešu tenisā ASV atklātā čempionāta ceturtās kārtas spēlē jeb astotdaļfinālā sacentīsies ar britu sportisti Džoannu Kontu. Mačs sāksies plkst.18 pēc Latvijas laika, un tas notiks trīs «Grand Slam» titulu īpašnieka Artura Eša vārdā nosauktajā kortā, kas ar 23 771 sēdvietu ir ietilpīgākais tenisa korts pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu