Mesi traumas dēļ tuvākajās spēlēs nepalīdzēs Argentīnas izlasei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Viens no pasaules labākajiem futbolistiem argentīnietis Lionels Mesi traumas dēļ nevarēs palīdzēt Argentīnas izlasei tuvākajās divās Pasaules kausa (PK) izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlēs, vēsta portāls «goal.com».

Spānijas kluba «Barcelona» uzbrucējam ir kājas augšstilba savainojums. Tā dēļ viņš nevarēs piedalīties mačos ar Urugvaju un Venecuēlu.

Tomēr 29 gadus vecais futbolists devies uz Argentīnu, lai būtu kopā ar valstsvienības komandas biedriem.

Sagaidāms, ka 10. septembrī, kad Spānijas čempionātā «Barcelona» jātiekas ar «Alaves» komandu, Mesi atgriezīsies ierindā.

Mesi pēc Argentīnas komandas zaudējuma «Copa America» turnīra finālspēlē, kad pēcspēles sitienu sērijā piekāpās Čīlei, pieņēma lēmumu aiziet no izlases. Šo zaudējumu viņš uztvēra ļoti sāpīgi, turklāt nerealizēja pēcspēles sitienu.

Tomēr augustā viņš mainīja savas domas un nolēma turpināt karjeru nacionālajā komandā.

Mesi ir Argentīnas nacionālās komandas visu laiku labākais vārtu guvējs. 113 mačos viņš izcēlies ar 55 precīziem sitieniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu